Prima zi în Siemens Race

0 Flares 0 Flares ×

Scriu pe scurt, în stil de jurnal de călătorie, dacă tot e 7 dimineaţa şi sunt într-o cameră de hotel în Craiova.

N-as fi crezut că totul avea să fie atât de mobilizant – o spune cineva din echipa Relaxaţilor – încă de la primele ore ale dimineții când ne-am adunat la punctul de pornire.

Am început cu o vizită la sediul Fan Courier unde am văzut cum se sortează automat coletele. Eu mi-aş fi imaginat echipe de oameni care se ocupă manual de fiecare colet în parte, dar am subestimat capacitatea de a automatiza până şi o operaţiune migăloasă. O hală imensă cu benzi automate pe care pachetele curg în ordine fiind scanate şi distribuite în funcţe de destinaţie.
Răzvan are un video inedit despre traseul unui colet pe care te invit să-l urmăreşti.

Primul quizz ne-a pus pe jar cu toată relaxarea noastră. Am mulţumit aici “de pe drum” pentru implicare şi susţinerea echipei noastre.

Înainte de-a ne porni către Craiova, am făcut o ultimă oprire la Depoul Griviţa pentru o probă practică simpatică: a trebuit să găsim o jucărie ascunsă în trenul Siemens – popular vorbind, Săgeata Albastră.

Craiova mi se pare un oraș urât, iar ieri l-am găsit aglomerat, cu multe străzi blocate, cu multe străzi bombardate. Am avut totuși norocul să cunoaștem aici niște oameni -câţiva doctori – extraordinari. Oameni care au făcut pe dracu-n patru cinstindu-și meseria (voi reveni cu un articol separat).

Azi, a doua zi, pornim către Govora pentru a vizita Centrala Electrică de Termoficare urmând apoi traseul spre Câmpulung pentru o oprire la Holcim. Totul în căutare de soluții sustenabile existente în România.

Mulțumim că sunteți alături de noi, azi avem următorul quizz – în Câmpulung – care se va desfășura pe contul de Facebook al colegului de echipă. Cine ne ajută cu răspunsurile are o mare șansă la bicicleta pe care o vom oferi la final.

Reportaj Digi 24: Zece bloggeri, aventurieri pentru o săptămână
Album foto: Siemens Race

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *