Câteva observații după două zile de Siemens Race

0 Flares 0 Flares ×

Am rezolvat quiz-uri: mai precis, cititorii noștri le-au rezolvat. Noi doar am pus întrebările pe Facebook, iar răspunsurile au fost găsite pe www.siemens.ro și pe blogul www.hitechpedia.ro.

Am făcut tot felul de teste. Cum să face niște ochelari din hârtie, cum să găsim o jucărie bine ascunsă într-un tren, cum să facem o poză la C.E.T. Govora cu furnalul dotat cu un electrofiltru Siemens.

Am cunoscut oameni cu povești fascinante. Cristina și Alex au scris mai bine despre această experiență.

Am vizitat fabrica de ciment Holcim de la Câmpulung pentru a vedea atât rezultatul investițiilor recente, cât și soluțiile Siemens disponibile acolo (motoare, sisteme de monitorizare etc.)

La modul cel mai simplu îmi place mecanismul Siemens Race. O competiție amuzantă cuplată cu opriri, vizite și experiențe unde aflăm lucruri noi. Pentru sponsor, miza este destul de generoasă. Vedem soluții Siemens în direcția dezvoltării sustenabile, soluții care sunt produse industriale sau medicale, produse care nu sunt de larg consum, produse cărora nu le facem reclamă.

Din partea mea, este pur și simplu descoperirea unor lucruri total noi (uite cum arată o moară de ciment), distracția aferenta și călătoria cu toate lucrurile neplanificate.

Mâine, plecăm spre Brașov (Research & Developement Center Siemens), o vizită la Parcul Aventura (nu e greu ce ghicit ce vom face) și apoi înnoptăm la Târgu Secuiesc.

Album foto: Siemens Race

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Câteva observații după două zile de Siemens Race

  1. Pingback: Siemens Race – Ziua 2 : Alex Mazilu – Foto Blogging

  2. Pingback: Siemens Race - ziua 2 - Dan Dragomir - ComputerBlog.ro

  3. Pingback: Ziua 2 din Siemens Race: CET Govora și Holcim

  4. Pingback: Cum ne-am întrecut prin toată ţara în Siemens Race | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *