O nouă experienţă cinematografică posibilă în România

0 Flares 0 Flares ×

În afara celor pe care le vezi pe calculator la tine acasă (majoritatea seriale), sunt filme pe care nu le poți rata lăsându-le pe mâna unui cinematograf oarecare. Sunt filme care merită respectate și trebuie văzute în cele mai bune condiții cinematografice.

Cred că avem cu toţii experienţe neplăcute în cinematografele româneşti atât cu privire la condiţiile tehnice, cât şi în ce priveşte ambianţa. Ştiu ce înseamnă să prinzi jumătate de 3D la Avatar, dacă nu nimereşti pe rândul potrivit. Ştiu ce înseamnă să-ţi spargi timpanele la 300 doar pentru că ai stat în primele rânduri.

Ştiu cum ratezi o experienţă dacă stai la cinema într-un scaun mai rigid decât cele întâlnite în microbuzele care fac naveta. Şi mai presus de toate, ştiu cum este să nu te întâlneşti cu povestea unui film când în sală oamenii vorbesc, răspund la telefoane, când în spatele tău se şuşoteşte neîncetat, când abia vezi ecranul după ceafa celui din faţa ta sau negociezi cum cel de lângă tine spaţiul de rezemat cotul.

Toate aceste lucruri riscă să devină de domeniului trecutului, dacă odată cu lansarea Grand Cinema Digiplex – care va avea loc vineri, 23 septembrie – cele mai bune condiții pentru o experiență cinematografică completă vor fi să fie posibile și la noi.

Când spun cele mai bune condiţii mă refer la cele mai mari ecrane din România cu unghiuri perfecte de vizibilitate şi asistate de cel mai complex şi avansat sistem audio multi-dimensional (IOSONO). Adaugă ultima tehnologie 3D, fotolii şi canapele ajustabile din piele cu spaţiu suplimentar pentru picioare, săli VIP, garderobă, café bar şi lounge separat.

Gândeşte-te la două săli de cinema a câte 500 de locuri fiecare şi gândeşte-te la o sală de cinema (Grand Epika) cu 200 (dintre cele 500) de locuri ajustabile şi mobile care pot fi aranjate în diverse forme și se pretează la organizarea de diferite evenimente.

Minunăţia se întinde pe 14.000 de metri pătraţi şi oferă peste 2.600 de locuri de vizionare și se află în complexul Băneasa Shopping Center. Voi fi plecat în următoare zile din București, însă luni abia aștept să testez ceea ce poate fi cel mare și performant complex cinematografic din România.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “O nouă experienţă cinematografică posibilă în România

  1. jez

    da, Rudolph, la Conan sangele va tasni intr-un impresionant efect 3D. uneori am senzatia ca cei de la hollywood targeteaza un public pasionat de bondage, snuff film and other weird stuff.

    Reply
  2. Pingback: Campaniile saptamanii 19-25 septembrie in blogosfera romaneasca | refresh.ro

  3. Pingback: Experiența unui cinematograf total | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *