Mea culpa

0 Flares 0 Flares ×

Ghidul nostru, o femeie mică și subțire în jurul a 50 de ani, vorbitoare de 4 limbi străine, pasionată de India și alături de care am petrecut trei zile la München, a ținut piept cu brio unui grup de români care mai de care mai haioși.

Regina
Am necăjit-o cu destule glume (inclus cea referitoare la Borussia Dortmund care va câștiga finala în fața celor de la Bayern München), dar ne-am înțeles de minune și am reușit să stăm destul de mult la povești.

Îmi fac totuși mea culpa cu privire la o glumă pe care nu a gustat-o.

Asaltat de mâncarea tipic bavareză care nu m-a dat pe spate și privindu-mă cum întoarceam pe toate părțile o rață care nu mă motiva în nicio direcție culinară, am îndrăznit să-i spun:
“I think that Germans are better warriors than cooks.”

Aș fi putut să spun better composers sau better engineers pentru a mai îmblânzi puțin ideea, dar nu am avut inspirația pe moment.
Regina, bitte verzeih mir!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Mea culpa

 1. Cristian China-Birta

  Colegu, sa stii ca eu am apreciat foarte tare rata aia. Asa ca, stiindu-te fan al explorarii multi-directionale :D, te-as invita sa accepti ca varianta de lucru si posibilitatea ca rata sa fi fost excelenta, germanii sa gateasca foarte bine, dar ca tu esti de vina.
  #numazic 😀

  Reply
  1. Adrian Ciubotaru Post author

   Te cred, fiecare după gust:) doar că în acel moment, cum se zice, rața aia mi-a umplut paharul

   Reply
 2. Pingback: Ciuc Radler Trip în 16 puncte | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *