Ce-am mai facut?

0 Flares 0 Flares ×

Trebuie sa pun aceasta insemnare ca o datorie.
Trebuie sa-mi cer scuze lui Strider ca n-am apucat/gasit inca dispozitia sa-i onorez teribila-i leapsa.
Trebuie sa spun ca am inregistrarea emisiunii de vineri, n-o pot pune pe site, dar sunt dispus s-o trimit celor ce mi-ar cere-o. Inregistrarea s-a mai dus la Darius si Tony.
Trebuie sa-i cer scuze si Nenorocitului pentru ca n-am mai apucat sa-i raspund la un mail primit acum o luna.
Trebuie sa-i fac inca o data reclama lui Andrei rugandu-va sa intrati aici.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Ce-am mai facut?

 1. Gramo

  Vrem si noi inregistrarea, daca se poate! 🙂

  p.s. Tony e cumva acelasi tip care are si blogul filozofic pe wordpress? Do you know him?

  Ultima faza urata pe care ne-a facut-o a fost ca a “preluat” fara sa intrebe notele de curs dactilografiate si sistematizate de Gramo-boy de la un curs de metafizica tinut la fil.unibuc (acum 15 ani).

  Cand i-am scris (politicos) ca nu e ok sa fure munca altor oameni si ca putea sa-si dea seama ca nu trebuie sa preia materialul respectiv, mai ales ca era pus intr-o pagina care avea o parola de acces, a raspuns cu un mesaj superagresiv si jignitor, pe linia: tu esti de vina, fiindca aveai o parola usor de spart!!!

  Dincolo de amuzament, a fost o “experienta” foarte neplacuta 🙁

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  Gramo, imi era treama de intrebarea ta. Da, e acelasi tip si da, il stiu. Am aflat ieri de “faza” cu materialul respectiv si regret incidentul.
  Inregistrarea o pot trimite mai pe seara cand voi ajunge acasa pe ym (am vazut ca se transmite bine si astfel) sau pe odc

  Reply
 3. Tony

  Furtuna intr-un capac cu apa faci domnule. Parola aia sparta e intuita .. cursul e al lui Ilie Parvu … atata am apucat sa vad pe pagina … drept urmare am scris Ilie si a mers … din moment ce stiu parola a fost ca si cum as fi jucat la loterie prin bunica … eram in legalitate ca un zeu. Ti-am explicat ca din cauza respectului pentru profesia ta sterg insemnarea respectiva (done) care avea link catre pagina parolata si link catre doxograful de tine. Era mai bine sa pun linkul la pagina respectiva si parola ? 🙂 Asadar domnule nu stii ce inseamna jigniri si ca orice blogar iti place sa exagerezi, nu stii pe cine sa mai musti si pe cine sa mai indulcesti, esti plictisitor prin faptul ca te plangi si in stanga si in dreapta mai ales cand tu faci provocari cand faci vizite blogarilor.
  Domeniul administrat si de mine nu imi apartine dar drept apreciere pentru munca si efortul tau ti-am pus si un articol http://www.filozofie.ro/filozofiero/studentul-la-filosofie-scurt-bestiar-2/ . Dar pentru tine nu conteaza ce si cat insemni pentru un simplu cititor care nu te cunoaste dar care te apreciaza. Drept urmare nu ai venit cu o idee in sustinerea culturii si a filozofiei, sa-mi zici in commenturi “Bei provincialule ai fi facut si tu facultatea de filozofie dar hai sa te ghidez spre virtute si intelepciune ca esti ca un titirez de nu stii unde-i nordul in colectia ta de texte anemice si ofilite din ditamai blogul filozofic. ” Nu, Nu, tu vii in ograda mea si incepi sa imi arunci cu seminte in curte spunandu-mi ca nu-i destul de curat … Imi pare rau de indispozitia creata lui Sunhunter (caci el e mai sensibil si mai filozof) si de … nu mai conteaza oricum esti in “mental” black list.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.