Vin/venim in Cluj

0 Flares 0 Flares ×

blogoree-romanian-tour.gifBlogoree Romanian Tour incepe in weekendul viitor!In fiecare luna vom pleca prin orase din tara pentru a intalni bloggeri si membri ai comunitatii blogoree, sa aratam ca Bucurestiul nu e singurul care “produce” bloggeri (lucru evident, bineinteles, dupa RoBLogFest).

Sugestia pentru un astfel de tur mi-a venit la o discutie amicala cu cei de la Rentacar (dati-le link, sa ne mai dea masina :D ), care ma invitau sa fac un drive-test (sa vad cum se inchiriaza o masina samd). Le-am propus atunci sa imi dea o masina sa vizitez tara, mai degraba, propunere la care ei au marsat imediat.

Prima oprire este Cluj, in perioada 20-22 aprilie. Impreuna cu mine (Bobby Voicu) mai vin: Jen, Buddha, Catastif, Adrian Ciubotaru si Patric.

Urmatoare, Iasi (nu stim inca data exact).

Mai departe, vedem noi… cine ne mai vrea?

Acum, pentru Cluj, Andrei Crivat m-a ajutat sa gasesc o locatie in care sa ne vedem, dar locurile sunt limitate. In speta, cei care doriti sa veniti sa ne vedem, anuntati-ne. Daca suntem prea multi, sa schimbam locul :D (pentru a ne anunta trebuie sa va faceti cont).

Despre ce vom discuta? Despre ce vreti voi… ne vedem sa ne cunoastem, sa bem un suc impreuna (sau orice altceva :D ) etc. Daca vrei sa discutam despre WordPress, Adsense, blogosfera, discutam si despre asta… Suntem bloggeri, chiar credeti ca nu gasim ce sa discutam?

In principiu, ne vom vedea sambata dupa-masa intr-un mod mai “oficial”, dar avand in vedere ca suntem acolo aproape 3 zile, ma gandesc ca avem timp sa ne vedem cam oricand.

Revin: anuntati aici, in thread, daca sunteti in Cluj sau in zona si doriti sa veniti sa ne vedem, ca sa stim sa facem rezervarile. (este necesara inscrierea).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Vin/venim in Cluj

 1. catalin

  hai sa revenim la puterea adevarata,avem o singura miscare crestina care ar putea duce lupta pana la capat,sa castigam aceeasi putere ca in anii 30 si putem,dar nu mai avem oamenii aceeasi,gandul lor e doar la castig,dar nu ne gandim si la cati au parasit romania sa sa pppresteze la munci de joasa speta ca sa-si rigice o casa si multe altele,unde e comandantul,unde esti capitane CODREANU,

  Reply
 2. catalin

  vreau adevarata lupta legionara pornita de CAPITANUL CODREANUL,dar in romania nu exista asa ceva,doar niste falsi conducatori asa zisei miscari,care nici nu stiu cum se numesc,se dau mari onducatori de ,,cuiburi legionare”,va place traiul din asa zisa ROMANIE?,,TRAIASCA CAPITANUL!’

  Reply
 3. Pingback: Andressa » In za city

Leave a Reply

Your email address will not be published.