Caravana Orange: după 5 săptămâni în balon

0 Flares 0 Flares ×

orange01 La începutul lui septembrie scriam despre ideea  Cinci săptămâni în balon, iar acum această campanie inedită a ajuns pe ultima sută de metri.

După ce România a fost văzută de sus în 10 orașe din țară (Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucuresti, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş), Baloanele Orange revin în București, iar cei care au trimis poze simpatice cu unul dintre Baloanele Orange pe pagina de facebook dedicată campaniei, vor câștiga în perioada 9-10 octombrie o călătorie liberă cu balonul în jurul Bucureștiului (costurile de transport fiind suportate de către Orange).

Am urmărit aventurile din nacelă la prietenii din Arad, cum Adrian în ciuda ploii nu s-a lăsat bătut și nu și-a refuzat o asemenea experiență și cum Daniel a ignorat răul de înălțime și flacăra puternică de deasupra capului pentru a trăi acea senzație de liniște atunci când te ridici ușor în aer.

La Alba Iulia, Makavelis s-a gândit că balonul poate fi folosit ca mijloc de transport pentru navetiștii din zonă, iar la Bacău – citind pe blogul Contrasens – am aflat despre o ţigară ciudată şi unde au amplasat toată minunăţia de balon (lângă clădirea fostului teatru de păpuşi).

Pe Orange România am admirat pozele câştigătoare ale celor care se vor bucura în acest week-end călătorind liber cu balonul în jurul Bucureştiului şi bănuiesc că la locul faptei se vor aduna mulţi curioşi.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *