Ai văzut vreodată marea toamna?

0 Flares 0 Flares ×

Titlul e mai mult un cârlig, marea nu este chiar atât de spectaculoasă toamna, însă oferă anumite senzaţii pe care nu le simţi în sezonul estival.

În primul rând, este mult mai frig. Mai frig decât în Bucureşti, mai frig decât la Craiova. Deşi am plecat pe vreme noroasă din Bucureşti, iar în Constanţa batea soarele amiezii, pe faleză putea simţi diferenţele de temperatură şi de curenţi de aer. Lume puţină, probabil doar localnici, locuri de parcare la discreţie.

Am profitat de ocazie – dacă tot mă trezisem cu chef de plimbare – şi am mers şi până-n Mamaia unde senzaţia de loc părăsit a fost cea mai pregnantă. Mergeam printre alei şi parcă eram picat din alt timp imaginându-mi aglomeraţia estivală. Totul era închis, pe plajă o tipă îşi plimba câinele, iar undeva mai departe se vedeau doi muncitori.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

3 thoughts on “Ai văzut vreodată marea toamna?

  1. Pyuric

    Am vazut-o si eu pentru prima data chiar duminica asta, tot la Mamaia… am degerat de frig, m-a luat vantul pe sus, n-am rezistat mai mult de 5 minute. :)) Gata, mi-am satisfacut curiozitatea, mi-a ajuns.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *