Fantezii erotice

0 Flares 0 Flares ×

1470761355_3b2609282e_o.jpg

Gramo a avut ideea buna de-a starni o discutie interesanta pe aceasta tema si cu aceasta ocazie mi-am derulat mental bloggeritele cu care am avut si am in continuare si-n locuri ciudate fantezii erotice. Cu unele am fantezii erotice mai pregnante (un fel de serial cu multe sezoane), iar cu altele sunt doar ganduri menite a se pierde in neantul de unde au aparut. La urma urmei, sunt un obsedat sexual camuflat intr-un tip ok cu motoare erotice de cautare amplasate pe servere eterne.

Putine femei cu care am interactionat de-a lungul timpului nu s-au culcat cu mine in gandurile si scenariile mele erotice. E o sansa de care s-au bucurat multe, cu atat mai mult cu cat unele aveau si au inca blog. Ma trezesc dimineata cu un Excel deschis in care adaug regulat femei cu care m-as culca, un Excel cu tabele pline de pozitii, de cate ori, in ce locuri, cu o barbarie sau blandete specifica.

Asadar, n-au scapat de asalturile mele erotice imaginare bloggerite incepand cu Andressa si terminand cu Diana Tusa, trecand nemilos prin lamaie si Alexandra. Ionuca, Jen, diamond, Dennda, didlee, Zully, Ofelia, Lorena, Irene, Gramo-Girl, Laura mi-au fost partenere fidele uneori impreuna si alteori separat intr-un univers orgiastic alternativ.

Raluca de la Brain Tv, PR-ul feminin de la Tritonic, pecarus, optzecea, luluta, tuvia, Oana Dobre, cakeinmyear, Diana, Raluca, fata cu blogul naiv, pe toate in serie sau in paralel, le-am ingenunchiat in fata asaltului meu erotic pus la cale in spatiul gol dintre neuronii supraincarcati energetic. Cu Miri Bratu, Elena, Andreea Mira, Mimi, Zeeny, Oana, creta colorata, Ana Pobleanu am petrecut dimineti, dupa amieze, seri si nopti, am cunoscut lipicioase mese de bucatatie, masini de spalat, bai, holuri si lifturi, curti parasite si parcuri iluminate precar. Violuri, partide academice si barbarii postmoderne.

Sa mai mentionez prietene si sotii de bloggeri? S-ar supara, Doamne iarta-ma, Gogu Kaizer, Costin, Emi, Sergiu, Andrei si Victor!
Intr-un final transmit o leapsa catre nihasa invidiindu-i caruta (sau orice tip de vehicul) de fane din spatele blogului, macinat de speranta ca intr-un viitor apropiat mie, Darius imi va oferi prilejul unei prietene frumoase si generoase, pentru numele lui Dumnezeu, iar Bobby imi va optimiza accesul la nisa lui feminina.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

40 thoughts on “Fantezii erotice

 1. Bobby Voicu

  Nu ma prind, vrei sa fac SEO sau sa raspund la leapsa? :))

  Anyway, stii ca eu sunt complet lipsit de fantezii, asa ca ce rost ar avea sa pun un post gol pe blog? 😀

  Reply
 2. patric

  @Bobby: “ce rost ar avea sa pun un post gol pe blog?” – nu intereseaza pe nimeni daca tu postezi gol sau dezbracat si doar ideea ca ai putea fi gol mi-a trimis la dracu absolut toate fanteziile. Vreau acasa.

  Oricum, dementiala insemnarea, am ris cu lacrimi, astept partea a doua – fantezii cu bloggeri de sex masculin, homosexualitate refulata etc… si de ce nu fantezii sexuale cu animale de bloggeri (adica ciini, pisici si alte alea, nu cu animale in sens figurat gen Bobby in comentariul de mai sus).

  Reply
 3. Adrian Ciubotaru Post author

  nihasa, eu cred ca te-ai prins, insa esti prea pudic:)

  Piticu, ai un simt al umorului de speriat, sigur folosesti ultima versiune?:)

  Bobby, SEO erotic!

  patric, “un negru mangaind o capra” ar fi mic copil pe langa homosexualitatea aia refulata:)

  Victor, serios acum, intru regulat la patru noaptea pe http://www.piticu.ro 🙂

  Reply
 4. Gramo

  hmmmm,… cu fiecare nume adaugat pe lista, importanta celorlalte scade 🙂 iar aici nu e vorba de gelozii 🙂

  analogie: daca raspund la intrebarea “Pe cine apreciezi cu adevarat dintre bloggeri?” cu o lista de o suta de nume, e ca si cand n-as fi raspuns. 🙂

  e si asta un fel de a te ascunde,…

  Reply
 5. Adrian Ciubotaru Post author

  Gramo, bine punctat. Ne putem ascunde chiar in timp ce ne aratam la fel cum putem fi prezenti si prin absenta. In cazul de fata, am fost pudic si comercial si mi-o asum:)

  Reply
 6. Pingback: Oana Stoica-Mujea » Blog Archive » Fantezii sexuale si filme.

 7. Pingback: Fanteziile lui Gramo - ze list! :) « Gramo’s World

 8. Sky-Hunter

  am mai zis asta … singura persoana cu care am avut asemenea ganduri (foarte perverse) este Eola (aka. Ana – tipa care ne spune de ce uraste ea barbatzii si ne mai spune “de ce esti tu idioata”)

  Reply
 9. Artistu'

  Esti nebun cu acte in regula, dar esti al nostru si te acceptam ca Don Juan al blogosferei ! Acu mai asteptam si alte fantezii ! Poate cu ziariste sau cu vedete TV ! 😉

  Reply
 10. Pingback: Leapsa de 2 ori -- voce.ro

 11. Adrian Ciubotaru Post author

  zully, nici nu ma indoiam c-ar fi fost altfel si mai hardcore

  Cristi, mi-e ciuda ca n-am avut eu primul:)

  Dalina, de ce e atat de laudata o trasatura care e atat de naturala incat e un reflex inconstient?

  Reply
 12. jez

  dalina, e doar un adjectiv. poate nu cel mai potrivit…
  hm, candva a fi cocos insemna sa provoci la duel pe cel ce isi marturisea fanteziile cu nevestele altora, acum e mai la moda sa te simti bine ca ai facut o alegere buna si ca nevasta ca a ta, poftita de tot targu, n-are nimeni.

  da’ trebuie sa ne pastram simtul umorului, asa ca…pe cand ne spune si o blogarita la ce carne a poftit? 😉

  Reply
 13. Pingback: eCostin.com » Blog Archive » Just for the record

 14. zeeny

  Well, right back at ya. Aproape ca regret ca n-am bucatarie. Nici masa in ea. Nici masina de spalat. Nici hol. Nici lift. God, I’m doomed. 😐

  Hm. I do have a bathroom. Lucky me. 🙂

  Reply
 15. Pingback: Blog history at Adrian Ciubotaru

 16. courtesan

  Desi e vechi postul, vad ca n-a intrebat nimeni daca ai prins vreo una pe bune. Poate ne zici intr-o continuare si asta, ca asa…e doar o fila din jurnalul unui elev de liceu care se bucura singur de excell 🙂

  Reply
 17. Pingback: Oamenii de pe twitter | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *