Cerul e sus pe cer

0 Flares 0 Flares ×

diji08.jpg

Cu acest cuvant initiez acest articol debutand astfel cu prima fraza care marcheaza inceputul unui univers de discutie. Revin pe teritoriul cuvintelor cu aceeasi sete cu care bunica mea mergea bocanind desculta pe podele din casa. A trecut o saptamana “de cosmar” (pe filiera angoaselor existentiale) in care a trebuit sa-mi caut urgent un apartament. Am stat o saptamana la Alex, iar apoi universul a rezolvat problema asezandu-ma intr-un apartament superb pozitionat intr-un cartier pitoresc al Bucurestiului. Aveam o saptamana la dispozitie sa-mi caut ceva decent si la un pret acceptabil intr-o perioada in care piata imobiliara propune preturi studentesti.

Sunt restant la mai multe povesti derulate in ultima saptamana.
A fost lansarea lui Zully unde m-am simtit bine.
A fost a VI-a editia a schimbului de carti de unde a trebuit sa plec in graba. O editie reusita, lume buna, carti multe si povesti frumoase.
A fost un articol interesant scris de andreanum.
A fost o initiativa interesanta dupa ideea lui Horea de-a lua oul cald de sub gaina, a-l supune la zeci de teste ce dureaza doua saptamani, totul pentru a afla daca oul e vechi sau nu, si…? Si-atat!

Din seria glume bune in maniera ciubotariana citez:
– De ultimul sex oral in familia mea s-a bucurat un strabunic ce tocmai se intorcea de pe frontul de la Marasesti.

Inchei aceasta intruziune neinspirata in spatiul propriului blog cu incantarea matinala de-a remarca:
– Esti mai tanara decat multi ce s-au nascut dupa tine!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “Cerul e sus pe cer

 1. Oana

  Trebuie sa recunosti ca datorita mie ti-ai gasit apartament. In momentul in care am pus piciorul in Bucuresti, sortii s-au schimbat in favoarea ta. Nu trebuie sa imi multumesti 🙂 . Sa-l stapanesti sanatos si sa stai acolo cat mai mult.

  Reply
 2. Tony

  Neglijat in posturi ma simt, rezumativ esti, chirias ai devenit, prezenta ta este redusa la intalniri stabilite din timp, o superba idee fara cap si coada si un articol laudat aruncat pe pagina. Destul de bine ti-ai configurat postul rezumativ. Ai uitat sa mai pui ceva ? Ah no ! Este un post super! Scurt obiectiv fara prea multe dungi, relaxant. Ceva mai filozofic nu ai? Pe langa oralul inevitabil ( mai sus mentionat ? 😛

  Reply
 3. Ţesătoarea

  fericit posesor de acoperis deasupra capului (si unul, si celalalt), instigator tacit la revolta prin acel >… ciubotarismul s-a nascut din “viu grai”! pacat ca strabunica nu mai are prietene. 🙂

  Reply
 4. Sky-Hunter

  … intre indoiala si interes ma decid sa intru la tine pe blog … recunosc ca dintr-o exagerare ante-reading devin defetist cand intru pe bloguri cu rating sau bloguri unanim recomandate ca fiind “cel mai bun blog despre … ” – Scrii bine si poate fara interesul de a face rating, pentru prezumtia asta imi cer scuze, si chiar daca sunt off topic, te intreb: un blog e “misto” fiindca ai ce sa citesti sau fiindca ai ce sa comentezi ?

  P.a.c.e.

  Reply
 5. Adrian Ciubotaru Post author

  Oana, lamaie, va pup

  tony, trage aer in piept, numara pana la zece si apoi expira puternic. Vei observa ca timpul se dilata:)

  Sky-Hunter, un blog e misto daca deschide intrebari, subiecte, teme de discutie. Deschiderea aceasta cere dorinta de-a participa prin comentarii. De asemenea, cred ca ne place sa citim povesti, insa cum acestea sunt mai rare decat nelamuririle noastre prevaleaza in acest caz putinta de-a avea ce sa comentezi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *