Tu îmi eşti un reminder

0 Flares 0 Flares ×

În fiecare dimineaţă în drumul de la pat la baie aş vrea să-mi apară într-un spaţiu imaginar din jurul meu toţi oamenii care n-au crezut în mine de-a lungul timpului. În fiecare dimineaţă când mă aşez în în faţa laptopului pentru a scrie şi pentru a citi, aş dori uneori să-i văd cu coada ochiului pe toţi cei care m-au încurajat şi au crezut în mine de-a lungul timpului.

Mi-aş dori lucrurile acestea pentru că uneori am nevoie de suporturi de motivaţie la începutul unei zile. M-am gândit îniţial la citate motivaţionale lipite pe peretele de la bucătărie, deasupra oglinzii de la baie, pe hol, înainte de-a pleca din casă, dar am renunţat. Cele două categorii de oameni – cei care cred în tine şi cei care nu te-au creditat şi nu te creditează – dacă sunt puşi în sincron cu stările tale de spirit, pot face minuni.
Uit prea des cele două categorii de oameni, ştiu că există, uneori îî simt în mod difuz, însă uitându-i, nu reuşesc să-mi creez un context pe măsură.

De exemplu, atunci când suntem trişti uităm că suntem iubiţi, că avem prieteni şi că ne bucurăm de respectul câtorva oameni care contează pentru noi. Uităm pentru că tristeţea este un context puternic în sine care ne alungă într-o altă lume. Eu mi-aş dori ca ori de câte ori sunt în această lume să am remindere peste tot în jurul meu. Aş dori să-mi amintesc că merită să lupt şi pentru cei care cred în mine şi pentru cei care nu cred în mine.

Iubirea este un reminder, un prieten bun este un reminder, familia, o carte bună, un comentariu inspirat pe blogul tău. Totul poate constitui prilej de reamintire că propria ta luptă merită efortul şi poate face o diferenţă în vieţile celorlalţi.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Tu îmi eşti un reminder

 1. laura

  de cate ori ma doare clavicula sau ma lovesc cu umarul in ceva sau de cineva..am un reminder… nu stiu inca daca e de bine sau rau… dar ma amuza 😛

  Reply
 2. did

  de exemplu, eu inca mai cred in tine, desi uneori ma apuca toti dracii cand te citesc 😛
  dar uite, daca vreodata cineva n-o sa iti inteleaga vreo gluma, aminteste-ti ca eu aproape sigur m-as fi tavalit pe jos de ras 🙂
  acesta se vrea a fi un comentariu motivational. cu drag.

  Reply
 3. silvy

  Prietenii si familia sunt un element motivant in mod continuu. A devenit un fel de automatism. Refuz sa uit pentru ca din momentul in care fac asta, am senzatia ca nu mai apreciez. Si nu e corect nici fata de mine,nici fata de ei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *