Teatru Sport

0 Flares 0 Flares ×

Invitat de Laura, am ajuns ieri la Teatru Sport de la Casandra. Am petrecut doua ore in compania unor tineri actori la caror joc de creativitate mi-a fost imposibil sa nu-l admir, sa nu-l invidiez.

TheatreSports™
este un concept foarte interesant in care spontaneitatea, improvizatia actorilor si imaginatia publicului sunt ingrediente necesare pentru a crea acest tip de spectacol care m-a surprins placut.

Detalii: Mircea Badea a fost si el prezent aseara, a tinut un mic discurs (despre urmarirea visurilor proprii) si a venit (in cadrul unei probe) chiar cu sugestia (cei din public pot sugera titluri, cuvinte, situatii in jurul carora actorii de pe scena pot improviza) de-a fi imitata Oana Zavoranu. Am observat ca are acelasi tip de mobil ca mine si era la fel de prost imbracat ca mine (cu diferenta ca eu veneam de la munca).

Aici puteti gasi programul de la Casandra, sper sa mai ajung cat de curand pe acolo si, de ce nu, sa intalnesc si figuri cunoscute printre spectatori.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Teatru Sport

 1. puttycat

  uhm.. a fost intrarea liberă sau doar pe invitaţie? că eu am fost prin primăvară de vreo trei ori la acelaşi spectacol şi n-am putut să intru, deşi nu era premieră sau ceva. înainte era liber pentru tot boboru`. not fair :/

  Reply
 2. za niu artist

  Interesant ! na ca m-am facut de la tine si cu o idee de unde sa mai merg prin oras !
  P.S. Dac cristi roman intreaba de visinata, io te intreb de afinata !
  Andrei… 😉

  Reply
 3. Miruna

  Ala a fost un spectacol mai putin reusit. Cele de mai demult erau geniale. Spectacole de teatru sport sunt si la scena, si la orange concept store . 😛

  Reply
 4. Bogdan Grigore

  e foarte fain teatrul sport..sunt faine si spectacolele de improvizatie de la Orange Concept Store..

  Video-uri din spectacole de improvizatie poti gasi si la mine pe blog

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *