Sâmbătă la Street Delivery

0 Flares 0 Flares ×

Iren şi Ioana gătind supă Claudia, Simona, Idaho DSCF5485 Viţa de Vie şi Iren la Soup Nights

Toate pozele: aici.

Jinxa ne-a cules cu maşina (pe mine şi pe Bobby) şi mers cu toţii la Street Delivery. Lume multă, concerte, bloggeri mulţi şi de pe twitter la fel de mulţi.

Am prins recitalul de poezie (în cadrul Paşi către Viaţă) cu Iulian Tănase (poză), Gabi Macovei (film) şi o domnişoară drăguţă (poză). Aici l-a găsit pe Octavian (poză) înregistrând poeziile cu iPhone-ul, i-am întâlnit pe Arhitectul, Andrei Ruse şi l-am văzut în treacăt pe Cristi.

Abordaţi de o domnişoară draguţă, am mai aflat un proiect frumos la Street Delivery. Se cheamă Prietenii Şcolii Centrale şi este iniţiat de niste foşti elevi care n-au mai suportat să-şi vadă fosta şcoală degradându-se.

Byubay (câştigător al unei limonade) mi-a lăsat un poster frumos pe care îl voi oferi cadou tot în cadrul unui concurs pe twitter.

La Soup Nights, supa s-a dat ca… supa caldă (de unde şi expresia). Prima tranşă cu Iren şi Viţa de Vie (“Aceasta este supa gătita de  Adi Despot?” a întrebat un tip), a doua tranşă cu ajutorul Inconcert (hoinaru şi Simona), al lui Gogu Kaizer alături de minunata sa prietenă, Gabi, Geo Atreides, Copolovici (vedeţi la el descrise în amănunt mecanismele de promovare a supei) alături de minunata lui soţie.
Când m-a sunat Bobby să-i opresc o porţie de supă, era cât pe ce să fie prea târziu.
Uite dovada!

Am dat un interviu pentru Realitatea cu Ramona (câştigătoare şi ea la concursul de pe twitter) lăudând supa şi iniţiativa Soup Nights. (vezi interviul)

În timp ce noi dădeam supă, o doamnă antipatică ne-a spus că-i oarecum inutilă iniţiativa noastră (pentru copiii de la spitalul Marie Curie şi de ce nu se implică şi statul şi, că tot Theodor Paleologu luase o supă de la noi, Ministerul Culturii. I-am răspuns că iniţiativele nu trebuie să vină de sus, nu trebuie să aşteptăm ca statul etc.
N-am convins-o, însă cu acest prilej i-am pus Ministrului Culturii câteva întrebări, aflând printre altele că ministerul său este implicat în Street Delivery (vezi video).

M-am mai văzut cu Ruxandra (câştigătoare şi ea), Iulian Bărbulescu şi Cristian Şutu.

Diseară, la Soup Nights, voi fi eu şi Liana Stanciu gătind şi oferind supă şi, vorba cântecului, ar fi bine să veniţi cât mai mulţi, urmând exemplul unora şi articolul lui Buddha.

FILM: Bloggeri la Street Delivery

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Sâmbătă la Street Delivery

 1. Pingback: Street delivery « jinx’s blog

 2. ioana

  Plăcerea este de partea mea, că te-am cocoţat acolo sus în dreapta şi de asemenea mă simt onorată că ai acordat puţin din timpul tău blogului meu:)

  Mişto ideea cu Street Delivery, mi-ar plăcea să iau parte la o acţiune de genul:)

  Te salut cu respect din Iaşi,
  Ioana:)

  Reply
 3. Pingback: Artistu zice… » Cultura ESTIVALA - “Exista, dar lipseste cu desavarsire”! (vorba lu’ nenea Iancu)

 4. Pingback: Oameni, sunteţi extraordinari! at Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *