Revin şi încep să plivesc

0 Flares 0 Flares ×

Am 31 de drafturi şi destule pagini mânjite cu pixul prin diferitele agende pe care le folosesc. Am neglijat blogul, iar acum se pare o cameră în care lucrurile sunt aruncate de-a valma, iar câteva ferestre trebuie înlocuite.

Am admirat pe Bobby când şi-a pus în minte să scrie în fiecare în luna august (concluziile sale) şi pe Dragoş care şi-a spus în gând încă de la începutul anului să scrie constant, aproape zilnic.
Eu nu am putut fi atât de constant. În luna iulie am scris 15 articole, iar în august am postat de 19 ori, însă nu mă uit doar la cantitate.

Recent am participat la primele ediţii ale cenaclului Recitiri unde am citit câteva texte mai vechi, reamintindu-mi unele senzaţii şi motivându-mă să mă reapuc de o îndeletnicire uitată în ultimele luni.
Am uitat să scriu regulat pe acest blog, am uitat să răspund la comentarii şi astfel s-a creat senzaţia că acest blog este un loc părăsit.

Acum revin şi încep să plivesc pentru că această grădină neglijată nu-mi face onoare. De câteva săptămâni, la fiecare întâlnire cu Dragoş, eram întrebat “Şi când mai scrii ceva pe blog?” şi… m-am cam săturat:)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

3 thoughts on “Revin şi încep să plivesc

  1. Bau

    ?in bine minte ce ziceai la discu?ia aia din Orange Concept :D.
    Ai insistat pu?in pe ideea c? e important s? scrii curent, zi de zi. Pentru c? ni?te oameni a?teapt? asta de la tine.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *