Recomandare de marginalitate erotica feminina

0 Flares 0 Flares ×

Desi stiam de blogul ei de mai demult, azi am am regasit-o in blogroll la Anda pe pagina si m-am gandit s-o recomand din prisma marginalitatii in care se situeaza. Exista o categorie de bloguri ce se incadreaza in genul marginalitatii erotice: abordare de subiecte tabu, pamflete scrise cu trauma, povesti cu nerv, intamplari emotionale. Genul de texte pe care citindu-le, daca ai fi mai prost, te-ai gandi ca fetele astea ori sunt futute prea bine ori deloc, ori sunt batute ori nu le-a batut nimeni pana acum.
Marginali (nu e nimic peiorativ aici) sunt oamenii ce nu ingurgiteaza toate prejudecatile culturale ale comunitatii lor, sunt indivizii ce vin cu idei noi intr-un mainstream cultural prafuit. Idei noi ce vor deveni prejudecatile zilei de maine. In general, cam acesta-i mersul. Marginali sunt oamenii ce-si percep acutizat singularitatea ideilor lor si unicitatea propriei persoane. Marginali sunt oamenii ce au trait experiente traumatizante ce nu au putut fi rezolvate in cadrul culturii oficiale din care faceau parte. Marginali sunt cei care folosesc vulgaritatea in mod ofensiv pentru a se delimita mai bine si pentru a trage un semnal. (e ca si cum, in epoca victoriana ai intra intr-un salon al unui club de pensionare din inalta aristocratie engleza si ti-ai falfai organul in fata lor: in mod categoric, ai tras un semnal greu de uitat!) In general, marginali sunt oamenii ce-si traiesc viata sub impresia ca scena pe care stau e luminata prost. In textul de fata am dorit doar sa recomand un blog marginal cu tenta erotica si sexista, luati-o cum doriti.
Dincolo de acest lucru, incerc sa bruschez o categorisire oferind o lista de bloguri ce contin (si nu numai) texte scrise in cadrul unei marginalitati erotice, texte uneori savuroase, alteori fortate, alteori umorale, cateodata banale si adolescentine, insa sunt texte ce par vii:
curtezana
jurnalul pescarusului cu aripi rupte
imi plac barbatii
my_secret_life
de ce uram barbatii

Lectura placuta!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

21 thoughts on “Recomandare de marginalitate erotica feminina

 1. Escu

  Putina abilitate empatica si as reduce dovedit numarul de bloggeri din multiple personalitati la un numar MULT mai mic decat credeti. Oare cati/cate sunt reali si cati au constiinte biconvex concave mama dreq de se bat cu ei insisi ca si mustele cu parbrizul trabantului?
  Somatie : dovediti-va unicitatea.
  Aforism : Never.
  Obituar : ( a se completa implicit).

  Ce important ma simt acum 🙂

  Reply
 2. Monnica

  la inceput m-au distrat povestile andei. acum nu sunt decat o labareala trista, pe aceeasi tema, ADI si un loc in care lumea se injura ca la usa cortului. imi pare rau pt andaa. si cred ca aceasta ANDAA este de fapt un ANDU veritabil, adica un barbat si nicidecum o femeie.

  Reply
 3. Tony

  Multi pot avea dreptate ca este sau ca nu este femeie dar la ce folos cand putem avea atatea propozitii neutre? Adi Adi de unde ai pornit si unde “te-ai poticnit”. Mai era inca juma de pagina dar m-am rezumat, eu tot bat saua… si tie tot barfele si tarfele blogurilor iti plac. Ai sa imi spui ca filozofii nu stiu care si nu stiu care citesc bloguri cu miile pe zi etc. dar eu unul, tind sa cred ca nu imorale, inculte si a.s.m.d. . E adevarat ca de la oricine inveti cate ceva, damm.. make love with God (parca ma dor mainile cand scriu prostia asta din site-ul andei) e S.F. aberant .

  Reply
 4. sunhunter Post author

  tony, nu m-am poticnit nicaieri, sunt din ce in ce mai genial:) si nu sunt barfe de bloguri, ci o stare de spirit, de cautare, de experimentare (daca Anda ar fi baiat) si inca ceva… a te acupla, uni cu zeul se chema hierogamie, nu hulire.
  Oricum, poate vad eu mai mult decat este, poate sunt naiv, insa frustrarea asta (care o vezi in blogurile de genul asta) poate elibera pe viitor niste energii benefice

  Reply
 5. Tony

  Genialitatea ta poate fi usor imitata cu un search pe google scriind blog, eu imi cer scuze, vin aici sa citesc ceva consistent dar poate e pus invisible la acea sectiune, ori eu sunt prea genial .:))

  Reply
 6. A

  lasand-o pe Anda la o parte, feminismul e o minoritate doar in Romania…ceea ce spune Eloa s-a spus de mult timp si de catre multi, numai ca societatea romana la vremea respectiva era o societate inchisa.

  Asta a propos de marginalitate. Nu mi se pare “marginala” decat in Romania, dar e adevarat ca e un blog extrem de savuros, de amuzant si de inteligent

  Reply
 7. matteo

  monnica, de ce ar trebui sa intereseze o femeie proiectia pe care UNII barbati o dau femininului? ar fi ca si cum o femeie ar critica o papusa gonflabila. ori o papusa gonflabila, asa cum este “andaa” este, in principal, de uz masculin. iar personajele feminine “marginale” sunt de fapt expresii ale unor marginalisme masculine:)

  Reply
 8. flo

  interesant blogul tau. Dar nu crezi ca a venit vremea marginalior sa-si fac cunoscuta viziunea lor despre viata? Chiar daca este vorba despre subiecte destul de comune, senzatia unor astfel de bloguri analizandu-le bine textele consta, cred eu, in recunoasterea unor secvente din viata de zi cu zi. Mi se pare destul de postmoderna viziunea lor.

  Reply
 9. sunhunter Post author

  pink, asa e, nu ai pic de bun simt:)
  flo, recunosc, am unul din cele mai interesante bloguri in viata
  viziunea marginalilor e si una postmoderna e si una neo–gladiator-erotica (cu toate nuantele implicate)…

  Reply
 10. andaa

  OAU, interesanta analiza. Cu riscul de ate dezamagi trebuie sa-ti spun ca blogul meu e doar o forma de spovedanie. In ceea ce priveste marginalul, iar trebuie sa te contrazic. Nu imi plac regulile societatii dar nu sunt o nihilista sau o asociala. Nu imi place Dumnezeu dar uneori as face-o cu El. Il urasc pe dracu ca si tara subliminala dar uneori cred ca si-o trage bine. Daca intelegi…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *