Principesa Margareta a României în premieră pe coperta unei reviste de business

0 Flares 0 Flares ×

“Ce părere ai despre Familia Regală?” mă întreabă Marta la telefon.
“Am o părere bună”, îi spun luat pe nepregătite.

Dincolo de isteriile și nostalgiile politice (în care nu mă recunosc), am o părere bună despre Familia Regală ca simbol și insulă a decenței într-un peisaj public dominat de reflexe nesănătoase.

Dincolo de simboluri, apreciez de câțiva ani activitatea derulată de Fundația Principesa Margareta a României în ultimii 22 de ani.
Marta Ușurelu te sună atunci când dorește să te invite la un eveniment Biz – urmează Zilele Biz, apropo – sau atunci când este entuziastă de ceva. De data aceasta a fost cazul entuziasmului oferit de o premieră: o copertă și un material într-o revistă de business despre acțiunile susținute de promovare a unei Românii pe care Principesa Margareta a iubit-o înainte de a o cunoaște.

Un efort continuu, de 22 de ani, de a duce mai departe valorile românești din cultură, artă, dar și din economie. Principesa Moștenitoare afirmă că mizează pe întreprinderile mici și mijlocii și consideră că acestea sunt motorul de pornire al economiei.

”Întreprinderile mici și mijlocii sunt modul tradițional prin care românii și-au manifestat creativitatea, ingeniozitatea și puterea de muncă. Cred că acest tip de structuri reprezintă secretul pentru economia mare, o economie mai prosperă”, spune Alteța Sa Regală Principesa Margareta.

“Mai presus de antreprenori și de top manageri, un monarh este combinația dintre un simbol și un lider. Avem marea onoare să vă prezentăm un om minunat. Un om mai presus de un titlu, un interviu exclusiv cu Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României, într-un număr de suflet al echipei Biz”, a declarat Marta Ușurelu, redactor-șef al revistei Biz.

Ultimul număr al Revistei Biz este disponibil începând cu 1 noiembrie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Principesa Margareta a României în premieră pe coperta unei reviste de business

  1. Adrian Ciubotaru Post author

    Bonno, mulțumesc de semnalare, am să dau mai departe:)

    Update: Pe scurt, “Cariere” este o revistă de HR și management și nu s-ar încadra în categoria “reviste de business”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *