Party Desperados

0 Flares 0 Flares ×


Aseară, la petrecerea de lansare Desperados, după două ore, Hala Automatica se umpluse până la refuz. A fost într-adevăr o petrecere nebună cu șerpi (nu pot să uit acel boa care mi-a aterizat în poală în mijlocul unei discuții cu Carmen), flăcări, iguane, o capelă în stil Las Vegas, salon de tatuaje temporare, tot felul de animatori, bloggeri și personalități publice.

Cu siguranță, petrecerea de aseară a fost cea mai mare de anul acesta. Înăuntru era plin, însă afară coada era demnă de alte vremuri de multe apuse.

După ce ieșisem, mă gândeam care a fost rețeta de comunicare care a trezit atât de mult interes pentru un eveniment de lansare (trecând peste berea gratuită și formațiile care au concertat) încât o hală în care încap câteva mii de oameni devenise insuficientă, iar mulți – spre miezul nopții – nu au mai putut intra nici cu invitații.

A fost un început bun pentru un brand nou pe piața românească.

Poze: Desperados Party

Au mai scris: Chinezu, Bobby, Hoinaru, Andu, Piticu, Auraş, Doro, Alex Negrea.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

10 thoughts on “Party Desperados

 1. Eros

  Am aparut si eu la porti, aseara, nu cu una, ci cu doua invitatii, ambele valide, confirmate si rasconfirmate.

  Nu vreau sa par acru, ca nu-mi plac oamenii acri, dar sa emiti in mod deliberat invitatii in numar mult mai mare decat ai de gand sa onorezi, te duce cu gandul la cateva scenarii:

  1. eroare umana. cam greu de inghitit, la o campanie atat de bine concertata

  2. nesimtire/arogantza. posibile, traim in romania. as vrea sa nu ma gandesc la versiunea asta

  3. act deliberat.
  – ca sa obtii la poarta cozi notabile si mediatizabile (ca acum asa e moda, de cand cu cozile din fata magazinelor Apple la lansarea de produse noi, iar noi, romanii suntem excelenti adopteri de mode noi)
  – ca sa subliniezi, subliminal, idea ca produsul pe care-l promovezi se adreseaza doar elitelor. pentru ca, nu?, doar elitele, in mare, au avut acces. miscare foarte inteligenta, daca asta s-a urmarit

  Adrian, ma bucur pentru tine si pentru cei care au reusit sa intre, dar imi pare rau ca alegi sa vezi doar partea comfortabila a si placuta a lucrurilor.

  Lansarea asta a fost un inceput bun doar in ochii celor putini alesi care s-au putut bucura de ea, printre care si tu si alti oameni cu o rezonanta mai mare in online-ul nostru. In ochii celorlalti, insa, mult mai numerosi, a fost o mare rusine si o palma data publicului roman peste fatza, din prima, ca la tzara, preventiv.

  Reply
 2. Pingback: #desperadosparty si efectul WOM | Fishington Post

 3. Adrian Ciubotaru Post author

  Eros, într-adevăr, am înțeles că au fost mai multe agenții care s-au ocupat de eveniment și au existat, din păcate, nepotriviri. Probabil nici ei nu se așeptau la un asemenea aflux de oameni.

  Nu e un brand din clasa “muncitorească”, însă nu cred că s-a dorit accentuată ideea cu elitete:)

  Reply
 4. Pingback: |AurasMihai. Online-ing

 5. Pingback: M-am casatorit ca o Desperados! « Alina Constantinescu

 6. Razvan Pascu

  Pe invitatia mea era ora 19.30. Pe alte invitatii a fost ora 21. Daca toata lumea venea exact atunci cand scria pe invitatie, ar fi ramas pe afara doar cei cu invitatii prin SMS. Probabil ca nici organizatorii nu s-au asteptat la acest succes…. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *