Ora Pământului în Cişmigiu

0 Flares 0 Flares ×

earth-hour-099-large Scriu cu întârziere pentru că am fost groaznic răcit, însă a fost foarte tare sâmbătă seara în Cişmigiu. Au venit mulţi bloggeri, mulţi de pe twitter, câţiva fără blog, iar Andrei Roşca (pentru că văzuse anunţul şi pe blog, şi pe twitter) a venit mai devreme decât toţi (nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă l-aş fi anunţat şi prin sms).

A fost frumos nu pentru că ne-am adunat pătrunşi de un spirit ecologic ieşit din comun sau pentru că ne-am strâns mai mulţi decât speram, ci pentru că ne-am jucat împreună. Majoritatea dintre noi nu ne văzusem înainte, poate conversasem sporadic pe net, însă sâmbătă seara în parcul Cişmigiu, am putut juca mim – la iniţiativa Ioanei – cu nişte oameni pe care nu i-am simţit străini.

Despre cum au petrecut Ora Pământului în Cişmigiu au mai scris:  Raluxa, Gramo, optzecea, chaos and smiles şi Gogu Kaizer (dacă am uitat pe cineva, voi completa).
Unora nu le-a plăcut, alţii au glumit pe seama afişului, iar Geo Atreides promisese că vine, însă n-a mai ajuns.

Mai mult, am întâlnit printre cei adunaţi şi câţiva oameni obişnuiţi cu voluntariatul – care fac mai mult decât să stingă lumina – chestie care-mi confirmă optimismul cu privire la spiritul ecologic în rândul tinerilor, căci am încrederea că toţi care au închis lumina, de regulă se implică mai mult decât atât în grija faţă de mediu.

Later edit: Arhi, aş dori să trec peste ideea că poţi prelua ceva de pe acest blog şi modifica după bunul plac  – în acest caz, o poză/un poster, însă jena de ruşinea ta nu-mi permite. Prin urmare, te rog să scoţi imaginea de la tine de pe blog în speranţa că pe viitor îţi vei ilustra articolele cu materiale proprii.
Îţi mulţumesc anticipat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

16 thoughts on “Ora Pământului în Cişmigiu

 1. Adrian Ciubotaru Post author

  Cristina, mi-e greu să cred că ţi-a plăcut. Îmi pare rău că prezenţa ta şi a prietenei tale a fost ignorată, însă majoritatea eram străini unii cu alţii şi totuşi am reuşit să nu ne ignorăm.

  Pandutyu, mă bucur că ai trecut totuşi să ne saluţi şi împrumuţi unora bicicleta ta:)

  Reply
 2. Cristina

  N-am spus ca mi-a placut nici ca nu mi-a placut. Am considerat doar ca eu nu ma `fit in` asa ca am plecat spre ceea am simtit cu adevarat sa fac. Prietena mea, Alexandra, la randul ei bloggerita imi tot spune ca sunt tipicara. Mi-a placut sa stau si sa observ iar pentru ocazia pierduta.. Buna Adrian, eu sunt Cristina Macovei, incantata. Acum poti sa schimbi in post cuvantul “Unora” cu numele meu, “Cristina”. O seara buna iti doresc!

  Reply
 3. Alexandra

  Ntz, ntz, eu am avut ideea să jucăm mima, nu Ioana. Numai că am plecat înainte să îmi văd și ideea pusă în practică. Too bad… sau nu. I had fun anyway:D.

  Reply
 4. Adrian Ciubotaru Post author

  Cristina, când spui “Cat de Emo sa fii sa spui ca te simti bine, cand toata inalnirea a fost un esec?”, dă-mi voie să deduc că nu ţi-a plăcut (trecând peste ideea geniala că a fi emo este din start ceva peiorativ).

  Observ ca încercarea ta nereuşită de “fit in” te-a îndemnat să generalizezi neinspirat, ar spune unii, la fel cum alţii ţi-ar spune că nu fit in-ul era ideea.

  Do you suppose you could buy back your introduction to me?

  Alexandra, ai plecat înainte, dar ai venit mai târziu.

  Mircea, ne-am abţinut cu greu să nu facem:)

  Reply
 5. Bigdady

  Consider ca sunteti norocosi ca va puteti intalni “face to face”, trebuie sa fie interesant sa cunosti omul din spatele blogului, sa poti face schimb de idei, sa “pierzi” vremea intr-un mod placut.
  Nu am norocul asta inca, dar…nu e timpul pierdut.

  Reply
 6. Arhi

  Adrian, avand in vedere ca “afisul tau” este de fapt o modificare a afisului oficial gasit aici http://www.earthhour.org/downloads/, conform licentei creative commons si legii drepturilor de autor inca valabile in rromania, pot prelua acest material pentru a-l modifica sau distribui dupa bunul plac, atata timp cat nu realizez profit. Iar cum singurul meu profit a fost sa rad de niste emo-bloggeri adunati in parc, do the math, scot poza sau nu?

  Reply
 7. Adrian Ciubotaru Post author

  Arhi, afişele lor le poţi prelua, însă posterul meu (logo-ul lor + textele mele) nu-l poţi modifica (cu sau fără sursă).

  Mă îndoiesc că ideea unor emo-bloggeri ţi-a venit doar privind imaginea Pământului sub care scrie “Earth Hour”, dar… dă-mi voie să nu insist apelând la bunul tău simţ.

  Reply
 8. Pingback: Oamenii de pe twitter | Adrian Ciubotaru

 9. Pingback: Pe 27 martie stingem luminile | Pandutzu.com

 10. Pingback: Pe 26 martie stingem lumina!  | Pandutzu.com

 11. Pingback: Cum ai petrecut Ora Pământului? | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *