Oamenii străzii prezintă buletinul meteo la Prima TV

0 Flares 0 Flares ×

Mi s-a părut straniu să-mi aud numele în acest filmuleț, dar toată această idee ajută o campanie socială numită „Zilele Speranței” prin care Samusocial, singura organizație neguvernamentală din București care oferă asistență social oamenilor străzii, și Prima TV încearcă  să sensibilizeze opinia publică cu privire la pericolele nebănuite care îi pândesc pe cei care nu au un acoperiș deasupra capului.

Din comunicatul de presă:

București, 14 ianuarie 2013: Rubrica „Meteo” a principalului jurnal informativ al Prima TV ”Focus” își schimbă prezentatorii, începând de astăzi.  Aceștia vor fi înlocuiți de Jeni (65 de ani), fără adăpost de 17 ani, Bogdan (42 de ani), om al străzii de 11 ani și Nicușor (41 de ani), care locuiește pe stradă de mai bine de 11 ani.
Timp de cinci zile, cei trei oameni ai străzii și alții ca ei le vor spune milioanelor de telespectatori ai postului tv cum va fi vremea și cum să-și potrivească ținutele, astfel încât să se protejeze de gerul de afară. Timp de cinci zile, cei fără adăpost se vor îngriji de sănătatea celor cu adăpost.

Persoanele care doresc să  se implice și să susțină campania „Zilele Speranței” o pot face prin donații, în contul RO93BRDE441SV49929504410, deschis la BRD, agenția Carol.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

1 thought on “Oamenii străzii prezintă buletinul meteo la Prima TV

  1. Dli

    Mi se pare o initiativa foarte buna, pana la urma ar trebui sa fim atenti si la binele semenilor nostri, cei aflati in aceasta situatie de foarte putine ori reusesc sa isi mai revina si au nevoie de ajutor din exterior.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *