Lista cu filme

0 Flares 0 Flares ×

ks_shrink

District 9 (2009) – Este un film atipic realizat în stil documentar-ştire. Am văzut că a fost destul de popular printre cei pe care-i urmăresc pe twitter, mie mi s-a părut doar un film ok.

Babylon A.D. (2008) – Genul acela de film de care îţi este jenă să recunoşti faţă de tine că l-ai văzut. Este o pierdere de timp, este cel mai prost film pe anul acesta.

The Negotiator (1998) – Un film bun, thriller poliţist şi psihologic. Doi negociatori – jucaţi de Kevin Spacey şi Samuel L. Jackson – sunt pe baricade diferite şi se confruntă.

English Patient (1996) – Îmi stătea de mult pe lista de aşteptare şi – probabil din pricina aşteptărilor prea lungi – nu m-a impresionat în mod special.

Shrink (2009) – Mi-a amintit puţin de Crash şi alte filme cu poveşti suprapuse. Kevin Spacey joacă bine, este un film bun, însă destul de sec.

17 Again (2009) – Mi-am adus aminte – abia după ce l-am văzut – că îmi spusese cineva acum câteva luni că este un film slab. Îmi pare rău că uneori uit.

Recomandările de filme bune sunt binevenite.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

11 thoughts on “Lista cu filme

 1. Adrian Ciubotaru Post author

  Andrei, nu mi-am dorit o list? cu filme bune, ci doar o list? cu filmele pe care le-am v?zut în ultimele s?pt?mâni. Din aceast? list? doar Shrink ?i The Negotiator merit?.

  Reply
 2. veyronsky

  primul film care mi-a venit in minte,mai putin cunoscut, l-am prins intr-o noapte din greseala pe hbo:
  LOCAL COLOR
  Superb! merita 107′ din viata ta 😉
  trailerul youtube : http://sp2.ro/d4387c

  pe o tema asemanatoare imi vine in minte filmul
  INCOGNITO – un film de actiune bine facut despre un falsificator de tablouri/picturi. Mi-a placut la nebunie cand eram copil.Ar trebui sa-l revad, sa-l privesc cu ochi maturi 🙂 Se gaseste complet si pe youtube : http://sp2.ro/99ba00

  altul mai putin cunoscut cu denzel washington (need i say more?!) youtube : http://sp2.ro/f5ce2d
  ANTWONE FISHER

  Daca nu le-ai (le-ati) vazut, sper sa-ti lase acelasi sentiment de satisfactie care l-am avut si eu atunci cand am ramas fermecat de aceste capodopere ascunse.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *