Latura erotica a blogului

0 Flares 0 Flares ×

05.jpg  

  Dupa ce-am parasit IRC-ul, blogul mi se pare cel mai bun instrument on line de agatat femei. Avand un blog, e foarte simplu sa pari inteligent, interesant, good-looking si funny. E usor sa-ti folosesti o bruma de cunostinte in folos erotic, e la indemana oricui jocul de creativitate de-a mastile, de-a mitologia personala.
 
   Ma recunosc in aceste fraze pentru ca si eu la randul meu sunt iresponsabil, superficial si aburitor si sarac (folosesc cele mai ieftine mijloace de-a cunoaste si interactiona cu oameni).
 
   E uimitor cat de norocosi suntem avand la dispozitie asemenea trambuline catre o viata mai buna, catre o viata detensionata sexual, catre visul si invidia ascetilor primelor secole crestine. 
  E atat de simplu sa-ti castigi o vizibilitate in ochii unui cârd de cititori plictisiti (ai mei nu sunt plictisiti), in fata statisticilor si motoarelor de cautare. Poti fi un lachi, un agarici sau un recuperator de clatite, daca ai un blog, te-ai scos, te-ai salvat de la marginalitate.
 
Doream sa itzi spun k ai un blog de kkt. 

 Trebuie sa fii ori prea bun, ori prea fraier sa nu te folosesti de cartea de vizita erotica pe care ti-o ofera faptul de-a avea blog. Echilibristica faptului de a fi om. Cine ne-a invatat ca a fi om este o calitate data din oficiu?
 
  Imi aduc aminte cat de usor puteai agata pe IRC acum cativa ani: asl pls, u1, jpg, la ce facultate esti, hai sa ne vedem, cum te recunosc. In decurs de cativa ani de frecat gardurile IRC-ului, am cunoscut o multime fete/femei (de la ce varsta poti spune ca you date women instead of girls?), unele bune, altele inteligente, unele mi-au ramas prietene de nadejde, marea majoritate insa, …maimute. Personaje care apar pe ecranul tau, palpaie putin si apoi dispar in neantul din care au aparut.

  Singura salvare ar fi, daca am fi mai futaciosi decat precedesorii nostri.  

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Latura erotica a blogului

  1. dadadana

    nu, se refera si la minunatul futai intelectual, ca cica are veleitati de ‘erudit’..fute ca sa gandeasca:))

    Reply
  2. geni

    🙂 La articolele vechi, precum acesta, poate-ar trebui sa-ti postezi si-o poza din perioada respectiva (cea de-acum nu cred ca mai e reprezentativa :)…”Norman, is that you?”:)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *