Laşitatea masculină

0 Flares 0 Flares ×

Conform unor studii făcute pe câteva femei aduse în pragul disperării, 98% dintre bărbaţi sunt niște copiii în 99% din timp. Dincolo de glumă, aș dori să vorbesc aici despre acea lașitate masculină generalizată care este de multe ori mai supărătoare decât lașitatea feminină.

Dacă o femeie este lașă prin ipocrizie (care cere cel puțin o minimă inteligență a vicleniei), un bărbat este laș prin cea mai clasică prostie. Dacă o femeie se poartă iraţional, însă își urmează o logică internă, un bărbat se poate comportă ca un idiot chiar în miezul logicii pe care o crede explicaţia ultimă a lucrurilor.

Dacă femeia este fraieră atunci când i-a scăpat ceva, un bărbat este fraier atunci când îşi imaginează că nu-i scapă nimic. Citește articolul întreg pe Pandora’s

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Laşitatea masculină

  1. ...than loved for what you're not

    here we go again…
    “Dacă o femeie este lașă prin ipocrizie..”

    Femeile nu sunt nici mai ipocrite, nici mai lase, nici mai viclene decat barbatii. In schimb au, cu siguranta, alte prioritati.
    In timp ce pentru majoritatea barbatilor calitatea vietii sexuale este pe locul I, pentru majoritatea femeilor calitatea vietii sexuale nu este deloc o prioritate (sunt destule care trec prin viata fara sa stie cu precizie ce este orgasmul si daca au trait asa ceva). Faptul ca are alte prioritati inseamna ca este lasa?

    In timp ce pentru majoritatea barbatilor a NU avea un comportament efeminat este o prioritate, pentru majoritatea femeilor barbatii straight care au comportament efeminat sunt cel putin interesanti…si multe alte diferente, chiar mai semnificative decat cele pe care le-am enumerat eu…

    Nu poti sa ii reprosezi unui mar ca, in comparatie cu o vânăta este…prea putin vânăt. Sunt constructii foarte diferite.

    Lasitatea, viclenia, ipocrizia sunt aspecte strict legate de caracterul uman. Nu au legatura cu genul.

    Reply
  2. ...than loved for what you're not

    pe scurt, ca sa inchei cu comentatul (inutil si chiar riscant, dupa toate aparentele) referitor la ambele articole, a separa formele de lasitate pe genuri, chiar daca ai fi denumit cele doua articole de o maniera mai putin stricta, like: “forme de lasitate intalnite mai frecvent la barbati”/”forme de lasitate intalnite mai frecvent la femei”, si tot ar fi fost caduca separarea, pentru ca toate, dar absolut toate formele enumerate pot fi intalnite atat la barbati, cat si la femei.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *