La Street Delivery

0 Flares 0 Flares ×

Street Delivery este un eveniment la care – de trei ani – îmi place să particip într-o formă sau alta. Mai întâi la Soupnights, apoi la Lecturi Urbane.

Anul acesta, deși fără gălăgia de anul trecut, am fost pe stradă să ofer cărți. Alături de Claudia, Cristiana, Anca și o mulțime de prieteni care s-au oprit pe la noi.

Foto: Bogdan Grigore

Am observat cum oamenii credeau că vindem cărți, apoi am pus un afiș pe care scria Oferim cărți și erau destui aceia cărora nu le veneau să creadă că pot alege orice carte de pe rafturi doar cu condiția să o citească și să o dea mai departe. Cărțile sunt făcute să circule, iar Street Delivery a fost o ocazie bună pentru a oferi cărți, a schimba impresii de lectură și a povesti despre Lecturi Urbane.

Nu am avut timp să mă plimb pe stradă, să văd ce mai e nou, sâmbătă chiar a fost aglomerat și, în ciuda vremii, chiar s-a meritat o vizită pe Arthur Verona. Întâlnești o combinație plăcută de artiști urbani, hipsteri, activiști, oameni care vând tot felul de lucruri (de la dulciuri la hand made) sau care susțin tot felul de proiecte şi experimente (a fost chiar şi o bătaie cu făină anul aceasta!).

Am mai găsit poze la Ella Zegrean și la Denisa.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *