La cafea cu Adrian Ciubotaru

0 Flares 0 Flares ×

Leapşa de la Oana şi apoi de la Anca cu privire la cele trei lucruri pe care ar trebui să le ştii despre mine înainte să mă inviţi la o cafea îmi dă prilejul de-a face câteva precizări dincolo de brandul personal:

1. Dacă nu plec cu o idee sau cu o stare de spirit bună, atunci probabil am pierdut timpul, iar acest lucru este mai important decât faptul că întârzii sau nu. Pot înţelege o intârziere (din motive rezonabile), citesc o carte între timp, însă când prezenţa ta întârzie nişte idei sau o stare de spirit, lucrurile nu sunt onorabile pentru niciunul dintre noi.

2. Uneori sunt excesiv de ironic, iar acest lucru poate înseamna că-ţi respect înteligenţa şi-mi place să te provoc, că-mi place de tine sau că sunt într-o dispoziţie mai defensivă.

3. Am un extraordinar – pe bune – simţ al umorului.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

11 thoughts on “La cafea cu Adrian Ciubotaru

 1. gabi

  Mi-a placut foarte tare punctul 2 🙂 Mi-a placut fiindca am descoperit o manifestare a unui caracter complex.
  N-am stiut ca ironia ta este si defensiva.

  Punctul 1 e perfect. Asta imi justifica zecile de intalniri la care n-am ajuns deloc pentru ca mi-a lipsit starea de spirit si nu mi-am permis sa pierd timpul 🙂

  Reply
 2. laura

  :)))) deci ai venit cu stirile de ieri, se pare ca astea 3 lucruri deja le stia toata lumea. eu mereu m-am intrebat de ce invita barbatii la cafea… si de o mie de ani cat am, astept sa ma invite cineva la o mamaliga cu branza sau la un iaurt cu visine, dar nu am reusit sa obtin decat cafea, ceai, suc sau inghetata. trecand peste toate astea… pot sa te invit la salvat piticii de gradina? doar ca trebuie sa iti aduci de acasa spiritul bun, ironia o gasesti acolo, iar simtul umorului iti dau eu, nu e nevoie sa il cari dupa tine 😉

  Reply
 3. Alusia

  De o ora iti “rasfoiesc” virtual blogul. Am trecut prin multe stari, prea multe sa le descriu. Acum m-ai facut sa zambesc, dupa ce acum 30 de secunde aveam rasfularea taiata si respiram sacadat. Dupa profunzimea altor destainuiri, aceasta pagina de jurnal suna mai degraba a anunt matrimonial.

  No offence!

  Astept cu nerabdare sa ma uimesti din nou.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *