Izbit de doua tramvaie intr-un lan de porumb

0 Flares 0 Flares ×

Aceasta primavara o simt ca zambetul unei femei dupa ce abia te-ai ridicat de pe ea. E un sentiment ce are prea putina legatura cu sarbatoarea Pastelui. Daca n-ar fi existat Pastele, cu siguranta ar fi fost inventat altceva pentru a celebra nou ritm universal.
In ce ma priveste, primavara imi ofera noi impulsuri vitale ce se concretizeaza intr-o pofta de viata innoita dublata de o scadere de randament spiritual. Mereu mi s-a parut ca primavara am avut cele mai slabe idei, am scris cele mai slabe texte si-am citit cele mai putine carti (mai mult de literatura, mai putine de filozofie). In schimb, primavara am cunoscut cele mai multe femei. Probabil exista o predilectie in alinierea planetelor si are de-a face cu analogia simbolica intre primavara, natura si femeie.

Simt in ceafa aceasta minivacanta ce va urma si o adulmec cu o emotie distribuita in fiecare muschi ce-si asteapta o turatie mai relaxata. Probabil candva se va face o harta afectiva a relatiilor pe care le avem cu anotimpurile, daca au loc mai multe sinucideri vara, daca exista mai multe disfunctii erectile toamna, daca vedem mai multe filme iarna si daca donatiile cresc in volum primavara.
Si, desigur, ne-am intreba daca primavara producatorii de gresie jubileaza.
Printre altele, ca un semn, s-a rezolvat cu inca o plecare la Iasi. Bobby a venit cu o idee buna si-a avut deosebita inspiratie si amabilitate de-a ma invita la Iasi in cadrul Blogoree Romanian Tour. Sper ca de data asta planetele sa le alinieze mai bine pentru promptitudinea trezirii mele.

De Pasti ma duc acasa in
Moinesti (imi sta pe limba o gluma legata de pamantul din buletin) pana marti seara. Sper ca in acest interval sa ajung si la Izvorul Muntelui.
In rest, ce faci pa, bine pa, hai pa:)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Izbit de doua tramvaie intr-un lan de porumb

  1. Strider

    Stimate domn cu ocazia sarbatorilor pascale iaca un tag proustian: scrie despre mirosurile care iti plac si iti amintesc de ceva placut. Si sa nu aud de madlene! No apai un Paste Fericit!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *