Istoria obiectelor (I)

0 Flares 0 Flares ×

Istoria obiectelor va fi o serie de articole scurte despre lucrurile care mă înconjoară, de care mă folosesc, pe care le neglijez de multe ori, de care mă îndrăgostesc și pe care – dacă nu scriu – le uit. 

Primul obiect este un stick. Am uitat cu ce ocazie l-am primit de la THE PRACTICE,  agenția care se ocupă de contul de PR pentru IKEA, dar l-am folosit intensiv în mașinile pe care le-am testat în ultimul an.

Dincolo de funcționalitatea sa, mi-a plăcut mult designul, fapt pentru care l-am ales din multele stickuri care se prăfuiesc prin sertarele biroului. Încărcat cu muzică – uneori cu același playlist pe care l-am ascultat până la plictiseală, căutându-i căpăcelul prin te miri ce colțuri și compartimente, purtându-l la tot felul de evenimente și excursii, într-un final, a obosit și el. La ultima ieșire, a început să nu mai facă bine contact și să amuțească la fiecare hop, drept pentru care am decis să ne despărțim.

Ocupă acum un loc binemeritat în același sertar-depozit și probabil le povestește celorlalte stickuri noi, dar neumblate, toate întâmplările la care a fost martor.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *