Cum transformi mașina ta veche într-un Ford Fiesta

0 Flares 0 Flares ×

E mașina ta veche și plină de amintiri, dar poate e timpul să treci mai departe. Ai șansa să câștigi – în cadrul unui concurs prin tragere la sorți – un nou Ford Fiesta în schimbul mașinii tale actuale care va fi donată în scop caritabil.

Ce trebuie să faci?

Te înscrii pe ford.ro completând în câteva minute un simplu formular. După completarea acestuia, pasul următorul constă în validarea înscrierii în concurs prin prezentarea  – în perioada 15-17 martie – la dealerul Ford pe care l-ai ales în formular.
Înscrierea se poate face și direct în showroomurile dealerilor Ford din toată țara în aceeași perioadă.

Mașina pe care poți să o câștigi este noul Ford Fiesta în echiparea Titanium, cu motorul 1.0 Ecoboost de 100 CP. O mașină de oraș, plină de tehnologie despre care poți citi mai multe păreri aici de la bloggeri și jurnaliști auto.

Mașina veche va fi donată de către Ford România unei fundații din Craiova, iar câștigătorul desemnat în urma tragerii la sorți va fi anunțat în direct, în cadrul emisiunii TV “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Dacă sunt nelămuriri care coincid cu cele ale multor comentatori, aruncați o privire pe anunțul oficial de pe Facebook.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Cum transformi mașina ta veche într-un Ford Fiesta

  1. chirita

    Te înscrii pe ford.ro completând în câteva minute un simplu formular. După completarea acestuia, pasul următorul constă în validarea înscrierii în concurs prin prezentarea – în perioada 15-17 martie – la dealerul Ford pe care l-ai ales în formular.
    Înscrierea se poate face și direct în showroomurile dealerilor Ford din toată țara în aceeași perioadă.
    M AM INSCRIS DIRECT LA DEALERUL DIN ZONA _ CJ

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *