18 thoughts on “Intrebare

 1. Jessica

  Asa de tare te-a deranjat comparatia? Trebuie sa inveti sa primesti criticile cu aceeasi demnitate cu care primesti laudele.Cam asta se intampla cand esti “public”. Esti inca copil…(poti sterge si msg asta dupa ce-l citesti)

  Reply
 2. Jessica

  1. Intamplator v-am citit pe amandoi da capo al fine. Cu placere. Comentariul nu era in sens peiorativ, ci doar definea doua stiluri diferite. Depinde “pe ce vrei sa stai”. Dupa cum ai reactionat, cred ca prefer sa stau in picioare.
  2. Cat despre cei sapte ani ai mei de acasa, ti-ai schitat demonstratia inainte de a avea vreo ipoteza…

  Reply
 3. jez

  pe m as vrea sa il scot din minti rau, si nu prea stiu exact de ce, dar de o disputa intelectuala nu ar putea fi vorba (un purice cu un dragon – nu il flatez, imi recunonsc doar statura), iar daca prin absurd as lua-o in calcul, nu m-ar pasiona prea tare politetea si as (ab)uza cat as putea de argumente ad personam.

  Reply
 4. gabitzubitzu

  si eu am tradat 😛
  trebuia sa te laud intai si apoi sa-ti spun ca e mai bine sa iubesti ;)) oricum ar fi, mie imi place sa te citesc 🙂 (nu ma pricep la critica)…ii las pe meseriashii genului sa “transpire” pe altarul creatorilor si creaturilor…Este loc pentru noi totzi sub Soare.

  Reply
 5. Oana

  Adrian, pareri contra vor fi intotdeuna. Oamenii nu se pot abtine de la rautati, asta le e natura. Dar asta nu trebuie sa te chinuie. Tu scrie, fa-o din placere in asa fel incat sa-ti poti bucura sufletul. Parerile altora nu prea mai conteaza in momentul in care tu te simti bine cu ceea ce scrii.

  Reply
 6. oedip

  hmmm, e cam greu, io am incercat aici
  http://oedip.blogspot.com/2007/10/rspuns-pentru-d-nul-mateescu.html
  dar nu stiu daca am reusit… evident, nu are legatura cu fragmentul tau. “regulile” astea cred ca au un sens in discutii face2face sau poate si un cadru adecvat le face de dorit… nush.

  legat de fragmentul tau, m-am gandit la o chestie, faza asta cu “biluta de sperma” de unde este… am impresia ca am mai citit pe undeva chestia asta, dar nu-mi dau seama unde, e o chestie de blog, sau e ceva ce trebuie atribuit unui autor consacrat… chiar is curios.

  evident putem sa spunem ca e o descriere “comuna” dar vreau sa-i dau de capat… cine ma ajuta?

  Reply
 7. lamaie

  pentru prima oara, cu sinceritate pot spune ca au luat-o razna cometariile. Ma refer la modul la care pe un blog doar autorul are loc sa isi dea “prea multa importanta”.

  Reply
 8. Fara Nume

  Bine scrise ideile, nu pot sa spun altceva contra. Pretios in exprimare ceea ce denota cateva carti citite, prea multe poate. Foarte bine. Citesc de ceva timp blogul tau, cu placere pot sa spun. Ai talent si ma tenteaza sa intru in polemici cu tine … insa imi place sa cred despre mine ca am capacitatea de a fi sincer cu propria mea persoana: esti bun !
  Am hotarat sa postez comentarii pe bloggul tau 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *