Hai La Multi Ani!:)

0 Flares 0 Flares ×

Anul 2006 a fost unul din cei mai prosperi ani de cand sunt in viata. Daca as fi o buruiana, as multumi oamenilor care m-au taiat cu sapa pentru ca adevaratele valori sa prospere in jurul meu.
Anul 2006 a fost un an important doar pentru ca si eu am fost contemporan cu el insusi in sinea mea. A fost un an in care Condolezza Rice a imbatranit cu un an, iar am intinerit cu cateva idealuri. A fost anul in care am reusit sa sarut fara sa irit cu tepii mei proaspat nebarbieriti. A fost anul in care mi-am rezolvat toate conflictele interioare si frustrarile exterioare. Astfel, 2007 va fi un an in care jocul de golf va fi varful provocariilor mele spirituale.

Anul 2006 a fost anul in care mi-am gasit adevarata dragoste si elixirul tineretii vesnice. A fost anul in care Gabi m-a sunat mereu sa ma incurajeze sa scriu in acest blog. A fost anul in care baiatul de la Junkie Media a fost alaturi de mine si m-a sprijinit logistic, estetic si moral. A fost anul in care am cunoscut o gramada si jumatate de bloggeri expandandu-mi limitele orizontului meu cognitiv. Pe scurt, a fost anul in care tot ce mi-am propus s-a realizat fara ca eu insumi sa realizez ceva.

Anul 2006 a fost anul in care mi-am dat seama ca sexul oral este o componenta importanta a oricarei vieti importante. Anul in care mi-am dat seama ca comunicarea dintre oameni a ajuns din ce in ce mai… importanta. Pe scurt, anul in care maturitatea mea a ajuns la cote infioratoare.

Asadar, astept de la 2007 sa fie unul din anii cei mai prolifici (desi acest cuvant este deseori asociat cu iepurii) pe plan mental, intelectual, astral si eteric.
De asemenea, multumesc  mtv si va multumesc voua care ati fost alaturi de mine si va urez un emotionant (nu se putea altfel) La Multi Ani!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Hai La Multi Ani!:)

  1. CJ

    Ciudat ce face perspectiva asta. Daca as mai avea un an la fel de prost ca asta in urmatorii 80, m-as sinucide pe loc. Deci nu mi-a placut. 🙂 Dar simt ca ’07 e promitator.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *