Cut-and-move-on writing

0 Flares 0 Flares ×

1. Un citat din Blink:

Why do they practise so much? Because improv is an art form governed by a series of rules, and they want to make sure that when they’re up onstage, everyone abides by those rules.
Improvisation comedy involves people making very sophisticated decisions on the spur of the moment, without the benefit of any kind of script or plot.
Spontaneity isn’t random.

2. Ce am invatat eu in blogosfera de la Manafu.

3. Despre sensul vieţii de la Andrei Pleşu.

4. Cut-and-paste writing.

5. Dincolo de acestea, sunt dator cu cateva precizări şi mulţumiri referitoare la cazul Curtea Veche (despre care voi mai vorbi săptămâna viitoare, după o discuţie lămuritoare cu avocatul).

Mulţumesc celor au scris despre acest caz şi au dus mesajul mai departe. Speram, însă nu mă aşteptam ca articolul meu să fie preluat atât de departe şi atât de onorant, într-un timp atât de scurt.

De la un moment am pierdut şirul reacţiilor (care au continuat şi ieri, şi azi), însă n-am putut să nu remarc articolul echilibrat al lui Andrei Roşca şi dezamăgirea lui Ionuţ Ciurea (în care m-am regăsit).

După ce voi rezilia în condiţii onorabile, îmi voi lua manuscrisul de la Curtea Veche şi voi încerca în altă parte cu această “cea mai mediatizată carte nelansată”.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Cut-and-move-on writing

 1. writeman

  mda, poti sa vezi si partea plina a paharului. eu o sa pun mana pe cartea aia in librarie, cand o sa apara, sa vad daca macar era buna. deci ai promovare, e ok 😀

  Reply
 2. tzafna

  “Cea mai mediatizata carte nelansata”. “Cel mai apreciat scenariu al unui film inexistent”. “Cea mai valoroasa idee nespusa”. Ca doara stem in epoca piticului porno.
  Ah. Si, te rog, vezi ca vine Pastele… lucreaza si la asemanarea cu Mesia. Asa, ca exercitiu de imagine. Propun ca e cv sa fie iuda:P

  Citeste asta: http://www.romaniaculturala.ro/images/articole/mij92009.pdf
  si spune-mi / scrie-mi/ne daca vezi/simti ceva nefiresc:) luviu

  Reply
 3. Kabool

  Felicitari pentru sansa de care ai avut parte si de promovarea avuta. Asta arata ca nu esti singur in blogosfera si ca sunt oameni care iti apreciaza munca. Acum asteptam sa gasesti o editura pe masura cartii si personalitatii tale si in cel mai scurt timp sa ne anunti ca o putem gasi deja in librarii. Bafta!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *