Cum a fost la Cluj?

0 Flares 0 Flares ×

Prin amabilitatea celor de la rentacar.ro (serviciu de inchiriere masini), prin ideea inspirata a lui Bobby si prin oamenii cunoscuti acolo primul episod al Blogoree Romanian Tour la Cluj a fost un succes de piata. A fost o reusita de la numarul si calitatea bloggerilor adunati pana la atmosfera de pe drum si aerul de Cluj, de la amintirile frumoase create si pana la noile cunostinte pe care ni le-am facut fiecare. 
Am sa fac un mic rezumat al etapelor acestei excursii in modul urmator:

Drumul spre Cluj:
– componenta: Bobby (sofer), Catalin (in dreapta lui), Buddha, Darius si eu (in spate)
– l-am stresat pe Darius cu intrebari gen: Iti place visinata?, Ce actori preferati ai?. El m-a stresat cu stilul lui ardelenesc-zapacit de-a fi.
– in loc de “stai sa iesim din satul asta”, Bobby a spus “stai sa iesim din site-ul asta”.
– Bobby si Catalin ne-au stresat cu discutiile lor despre internet si Ad Sense.
– s-a stabilit intamplator c-as semana la stil erotic cu Rocco Siffredi.
– am aflat ca Bobby a castigat cel mai mult acum doi ani 45 de $ pe click. Replica devenita apoi antologica: Am cunoscut 45 de fete, muntii aia se afla la 45 de metri etc.
– am mancat mici la o terasa pitoreasca pe malul Oltului (poza mai jos).

053.jpg

– am oprit intr-un sat unde singura toateta se afla la primarie.
– am prins un accident pe Valea Oltului (doua tiruri) ce ne-a tinut blocati vreo trei ore. Nu s-a plans nimeni de intarziere, caci ne-am distrat de minune intre timp povestind bancuri si intamplari hazlii, jucandu-ne cu trotineta lui Darius, plimbandu-ne pe malul Oltului si ascultand muzica. Este aici un filmulet cu Bobby pe trotineta, cu o frantura de discutie  si unul de la locul accidentului.
– am aflat multe povesti despre sexul oral si ne-am lamurit cu totii cum sta treaba cu femeile frumoase.
– am ajuns tarziu de tot la o statie de benzina inainte de Cluj (dupa ce-am trecut cu emotii de curba mortii) de unde Andrei Crivat ne-a condus la Deja-Vu (locul merita toate laudele).
Patric si Ioana ce pornisera mai tarziu spre Cluj au fost prinsi tot pe Valea Oltului in blocajul provocat de cele doua tiruri rasturnate si-au ajuns tarziu dupa miezul noptii. Intre timp am stat de vorba la Deja Vu unde l-am mai cunoscut si pe Razvan Antonescu
– Darius ne-a informat ca exista 1.000.000 de unguri in Bucuresti
– am plecat tarziu spre Mihai (prietenul din Cluj la care am stat) si ne-am lungit la vorba tarziu in noapte.

In Cluj:
– dimineata Patric arata super obosit, iar Ioana deborda de viata.
– am pornit la o plimbare usoara prin centrul Clujului (nimeni n-a dorit sa viziteze catedrala lui Matei Corvin), am iesit in parcul mare, unii cu rolele (sa-l fi vazut pe Patric!), altii cu trotineta, am facut poze si am urcat (spre disperarea lui Buddha) la Belvedere (de unde se vede panorama Clujului).

043.jpg

– Darius ne-a dus intr-o local unde am mancat super bine si super ieftin. Felul cel mai bun a fost “piept de pulpa de pui la gratar”
– la 16:00 a fost marea intalnire a bloggerilor din Cluj cu bloggerii din Bucuresti (s-au strans aproape 20 de persoane) ce s-a tinut in sala de jos de la Deja Vu (semana usor cu Pogorul din Iasi). Andrei a facut atunci si un film cu totii. La masa s-a vorbit intr-un colt de Ad Sense, iar intr-altul (unde eram si eu si Patric) despre sex.
– apoi ne-am mutat la o terasa (vreo zece oameni) si intr-un tarziu, inauntru unde s-a ramas pana dupa miezul noptii. Discutie antrenanta la care au participat Catalin, Dan, Adrian Avarvarei si Dannae. Dan, in special, mi s-a parut un tip foarte interesant, a parut ca e strabatut de multe intrebari metafizice ce pot duce la lucruri interesante (am cateva eseuri pe teava pornind de la discutia de atunci). Intr-un final am mers la Speedy unde am mancat si-am mai stat de vorba la o bere pana pe la trei dimineata.

Drumul de la Cluj:

– componenta: Bobby, Catalin (in dreapta), Buddha, Diana si eu (in spate). Tin sa precizez ca Diana a fost pe drum o companie extrem de placuta:)

032.jpg

– am oprit in Sibiu si ne-am plimbat prin centrul istoric, am vazut celebra piata am facut poze si-am mancat o shaorma ciudata.
– am oprit putin si la Vidraru (prima oara pentru mine).

062.jpg

023.jpg

– Buddha ne-a facut sa radem cu lacrimi prin “Da, e un Seat!” si nelamuririle pe langa faza cu japonezii ce cumpara chiloti folositi de adolescente (Catalin ne-a povestit).
– pe la zece seara intram in Bucuresti.

Cateva lucruri pe scurt:

– dupa cum ii spuneam lui Bobby, ar fi bine sa avem in fiecare oras pe cineva ca Andrei Crivat! Andrei s-a ocupat exemplar de organizarea si pregatirea logisticii sederii noastre la Cluj.
– adevarata intalnire Blogoree de la Cluj se va vedea in timp cand se vor consolida legaturile create si vom duce mai departe spiritul creat.
– a fost cea mai lunga perioada continua petrecuta alaturi de niste bloggeri.
– am remarcat pitorescul femeilor din Cluj.
– personal cred ca aceasta excursie a fost o experienta culturala si totul a fost posibil prin entuziasmul unor oameni inteligenti.
– inca astept pozele si filmuletele de la Darius, pozele de la Diana si povestirea Ioanei.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Cum a fost la Cluj?

  1. oedip

    Speed nu Speedy… 😀

    ps.
    am porecla asta la scoala, numa ca se zice spidi, pt ca vine de la altceva si nu de la viteza 😉 si cand am citit am facut 1 secunda ochii mari – lol

    Reply
  2. Pingback: Blogoree Romanian Tour la Iasi at Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *