Cine este Brăduţ Florescu?

18 Flares 18 Flares ×

_DSC0108
În presa vremii (toamna lui 2009), s-a reflectat plat ideea că Brăduţ Florescu, unul din “vechii” publicităţii româneşti, a lasat totul baltă şi-a plecat în Thailanda.

Un an sabatic, doi ani sabatici, niciun an sabatic, el a spus că revine, este fan Unirea Urziceni, este invidiat de prietenii lui, Cosmin Tudoran – pe care l-am sunat personal în cadrul demersului jurnalistic de faţă – crede că Brăduţ este un nebun frumos, publicitarii spun că este un om dur, are o mamă îngrijorată, are reflexe sapienţiale şi a declanşat în mintea multora acel mit de-a lasa totul în urmă şi a pleca undeva la marginea lumii, sa te cauţi pe tine însuţi, să te deschizi unor experienţe arhetipale. Dreptul de a nu fi nicăieri, nicicând.

Pe scurt, vă invit să-l urmăriţi în interviurile de mai jos şi să-i urmăriţi blogul vom gândi şi vom fi liberi.

Sursa: Hotnews

18 Flares Twitter 0 Facebook 18 18 Flares ×

5 thoughts on “Cine este Brăduţ Florescu?

 1. hoinaru

  si daca tot ai inceput, Bradut Florescu a fost de toate la DDB Bucharest, si strateg si creativ. Si a pus umarul la chestii care nu prea au ramas in memoria colectiva, dar au vandut produse

  Reply
 2. Lucian

  Cand vad ca sunt romani de asemenea calibru:creativi,inteligenti,simpatici,aventurieri ai spiritului,ei bine simt,ca mai avem niscavai sperante!Deci ,in esenta,poporul roman are potential!Doamne ajuta!

  Reply
 3. Pingback: Un scurt exerciţiu cu o plecare în Asia şi nişte bani la îndemână | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *