Ce tipuri de bărbați merită reformați?

36 Flares 36 Flares ×

Sana mă anunțase zilele trecute pe Facebook și Twitter că mă va trimite în Tabăra de Reformare Heineken. Azi s-a ținut de cuvânt și-a publicat articolul care-mi provocase emoții încă de când nu era scris.

Mă recunosc vinovat. Sunt un bărbat ca toți ceilalți – cu câteva coarne și fără nicio aripă – care are nevoie în permanență de reformare. Am citit recent câteva articole în această privință, a așteptărilor pe care le au femeile de la bărbați și – de vreme ce sunt idei care vin de la sursă – încerc să-mi dau seama cam pe unde mă aflu.

Am parcurs o listă la Andressa, o alta la Cristina Bazavan și pot spune că nu-i ușor să fii bărbat în ziua de azi. “Bărbăția” nu se acordă din oficiu o dată cu certificatul de naștere, este o calitate care se câştigă, se verifică şi este provocată în fiecare zi.

Deşi nu sunt un monument de delicateţe, nu îmi place imaginea “tradiţională” a bărbatului. A acelui bărbat care pune la punct o femeie, care îşi eliberează intestinele cu orice ocazie, care nu se îngrijeşte pentru a arăta că e sigur pe el însuşi chiar şi în templul neigienei, care nu e atent pentru că are alte treburi mai importante pe cap şi lista poate continua pe câteva pagini.

Mai în glumă, mai în serios, cred că toţi găsim în jurul nostru bărbaţi care merită trimişi într-o tabără de reformare, iar mecanismul este foarte simplu: Vlad Craioveanu şi Mihai Dobrovoschi au dat startul mişcării de reformare în matinalul „Guerilla de dimineaţă”. Între 10 si 20 mai, prietenele şi sotiile sunt invitate să intre în direct pentru a împărtăşi „păcatele” barbaţilor propuşi spre reformare. De asemenea, se acceptă şi înscrieri voluntare.

Pe 20 mai, ce mai „răi” 20 de bărbaţi vor fi trimiși să petreacă o zi în Tabăra de Reformare Heineken care i va schimba radical. La finalul acestui stagiu de purificare, cel mai norocos va câștiga o excursie la Londra pentru două persoane.

Sunt curios totuși ce tipuri de bărbați vor fi înscriși în această competiție, ce nemulțumiri publice vor fi comunicate din partea femeilor și care este cea mai des întâlnită nemulțumire cu privire la bărbați.

Campania se desfășoară în perioada 10-20 mai, iar înscrierea se face exclusiv, la Radio Guerrilla, în cadrul matinulului „Guerrilla de dimineață”.

36 Flares Twitter 0 Facebook 36 36 Flares ×

1 thought on “Ce tipuri de bărbați merită reformați?

  1. Pingback: Ultimele zile: se caută bărbați pentru Tabăra de Reformare Heineken | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *