Ce fac un week-end la Amsterdam?

0 Flares 0 Flares ×

E o săptămână cu plimbări europene. Mai întâi, Köln, iar acum plec la Amsterdam, la invitaţia Revistei Biz şi a neobositei Marta Uşurelu, în cadrul evenimentului deja cunoscut: High Impact Friends.

Bloggeri prezenți: Cristian China-Birta, Alexandru Negrea, subsemnatul, Cristian Manafu, Costantin Cocioabă, Victor Kapra, Cristian Suțu, Sebastian Bârgău, Cristi Dorombach, Bobby Voicu.

Companii prezente: KLMPremium CommunicationEcorom,Grafică şi TiparBCR.

Hashtag-ul pe care îl vom folosi este #bizamsterdam.

Programul este unul încărcat şi variat, cum te aştepţi la evenimentele Biz, dar un lucru mi-a atras atenția în mod deosebit. Sâmbătă, vom merge la Parada Florilor din Parcul Keukenhof. Este o grădină imensă plină cu flori, aproape cinci milioane de lalele într-o 100 de sortimente, o expoziţie în aer liber care deschisă doar între 22 martie şi 20 mai.

Cu această ocazie, KLM invită anul acesta 10 fani din Romania ai paginii sale de Facebook să viziteze această superbă grădină. Au lansat o aplicaţie specială – Invitație în Ţara Lalelelor și cinci perechi vor câștiga o călătorie de un week-end în cel mai fotografiat loc din lume.

Concursul se desfășoară în perioada 10 aprilie – 3 mai, câștigătorii vor fi anunțați pe 4 mai, iar eu abia aștept să revin cu poze și impresii de la fața locului.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Ce fac un week-end la Amsterdam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *