Apoi sa nu te apuce dracii?

0 Flares 0 Flares ×

22 de ani. A fost bătută de tatăl ei şi-a avut nevoie de câteva săptămâni de spitalizare pentru a-şi reveni. Într-un final, şi-a găsit o cameră şi s-a mutat, iar parinţii sunt în plin proces de divorţ.

21 de ani. S-a mutat cu prietenul ei împotriva voinţei părinţilor. După o săptămână aceştia se duc după ea şi găsind-o singură au bătut-o încât nu şi-a revenit nici acum, după câteva zile. Nu o palmă, nu două, ci pumni şi picioare. Apoi au târât-o cu ei sub acelaşi veşnic motiv “eu te-am facut, eu te omor”. 

Pana acum, în ambele situaţii, fetele nu au depus plângere. 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Apoi sa nu te apuce dracii?

 1. ioana

  nr. 1 – draga Arhi, ai auzit de Lorena Bobit? si sotul ei poate si-a meritat-o?

  nr.2 – draga netstalker- daca iti dau una in mecla si te bag putin in semicoma si iti trag doua picioare in ficat, crezi ca te trezesti, bre?

  Reply
 2. Strider

  Ei AICI ar trebui sa intervina statul printr-un sistem de servicii sociale pus la punct. Din cate am auzit in miticul occident daca ii dai o palma copilului te trezesti cu oamenii in negru la usa… Si pana la urma e normal. La noi s-a mers prea mult pe solutia simpla: daca nu stii sa-l educi bate-l ca intelege el ceva…

  Reply
 3. Phoebs

  Da.. vechea poveste. Pe de-o parte te intrebi de ce nu fac ceva ca sa schimbe situatia, pe de alta te gandesti ca nu ar obtine mare lucru.
  Ideea de baza, dupa mine, e ca oricum ar fi, trebuie mereu sa incerci sa schimbi ceva. Pasivitatea nu rezolva nimic. Asa vorbesc eu, din punctul meu de vedere, si chiar am o viata fericita 🙂 Nu stiu insa ce as gandi daca as fi in locul lor. E vorba de anumite convingeri, valori, temeri. E usor sa spui “de ce nu fac nimic?” Cand nu speri nimic, cand nu ai motivatie, nu vad cum ai reactiona in vreun fel ..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *