Vis ciudat

0 Flares 0 Flares ×

  Am lasat winamp-ul sa randomizeze melodiile, m-am intins sa citesc din Eliade si am adormit. M-am trezit in gradina de acasa singur, undeva toamna. Masuram pamantul ca sa devin scriitor. Deveneam scriitor cumparandu-mi pe pamant (pe aratura!) bucati ce erau de fapt niste site-uri: urmeaza-ma.org, .net, .com etc. Mama nu era de-acord sa devin scriitor (credea si ea in vis ca astfel se ajunge scriitor: cumparandu-ti site-uri pe bucati de pamant), insa m-a ajutat doar cu o parte din banii necesari: 45 euro. Stiu ca mi-am cumparat pamantul ala (in propria gradina!?) cu frica ca cineva ma urmareste de dupa copaci.
  Apoi am plecat in luna de miere a faptului de a fi scriitor (deduc acum). Cu o tanara si frumoasa domnisoara calatoream cu trenul prin Europa. Eram intr-o regiune muntoasa cand ne-am intalnit cu un poet roscat irlandez (fara o mana) ce recita si canta tot timpul o melodie cunoscuta. In vis nu mi-a dat seama ca era Stars de la Simply Red. El ne povestea gesticuland cu singura-i mana din aventurile sale poetico-erotice, iar noi il ascultam usor amuzati. Apoi am scapat de poet si-am ramas singur cu domnisoara careia i-am propus sa o facem acolo pe bancheta de tren. Ea a zis ca nu se simte bine, nu a mai facut baie de doua zile si se simte “murdara in chilotei” (exact expresia ei din vis). Apoi eram intinsi pe bancheta, ea deasupra mea si a inceput sa-mi descheie cureaua si-a inceput sa se joace cu pula, s-o linga si s-o suga usor cu aerul de curiozitate si atentie pe care il au doar adolescentele ce au impresia ca pula este extrem de fragila si din acest motiv o apuca cu grija, o sug usor, o mangaie tandru, o supra-menajeaza etc.
   Am mangaiat-o pe cap pana cand am auzit batai la usa. M-am trezit, winamp-ul canta Enjoy the silence, am raspuns, la usa era colegul de apartament, dorea o tigara. 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

12 thoughts on “Vis ciudat

 1. InSf

  te simti singur si cand te culci cu cineva, care-i problema?mda, sigur… doar ca mai greu.

  Ma rog, acum depinde de cum faci ce faci cand faci ceea ce faci. De cele mai multe ori ai fie nasul, degeltele sau limba bagate pe undeva, muncind din greu, fie esti preocupat de niste detali care poate in mod normal ti s-ar parea ridicole dar care in acelele momente par a face diferenta dintre un “eh…” si un “aaaahhhh!” insotit de albul al ochilor dati peste cap, lucru la care orice barbat aspira. Si cu atatea pe cap…
  Poftim de mai incearca sa fi singur singuratic.

  Reply
 2. grey

  ti-ai constientizat subconstientul [zise grey facand pe desteapta] 😀 exprimarea directa si fara perdele imi place. ‘cu aerul de curiozitate si atentie pe care il au doar adolescentele’ – true. argh, ma chinui intre o prajitura si laude. nu-s buna la nici una. not making much sense, isn’t it?

  Reply
 3. Pingback: Inca un vis ciudat at Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *