7 thoughts on “Rock chinezesc

 1. geni

  Orchestratia e f. faina, limba in schimb, parca ii da o nota de “cartoon samurai” 🙂 Ce sa-i faci, asa-i cand te obisnuiesti cu .. engleza!

  Reply
 2. rasuplansu

  am studiat chineza doi ani si profa ni l-a “introdus” pe jay chou. ma bucur ca se mai gasesc persoane care vad mai departe de englezisme. (no offence :)) majoritatea pieselor lui sunt sensibile, par si mai misterioase celor care nu cunosc limba. chineza are trei accente, ceea ce o face extrem de melodioasa ca si limba vorbita, dar mai ales cantata. nu poti sa simti aceeasi fiori la o melodie in engleza. spre exemplificare, nu-i asa ca bucatile de voce feminina din aceasta melodie ti se strecoara pe sub piele?
  orchestratia se bazeaza mult pe percutie, ritmul este important la ei. ar fi mult mai multe de spus, dar mi-e teama sa nu transform comment-ul asta intr-un post, asa ca inchei aici.

  Reply
 3. ceasuri

  Suna interesant dar regret ca nu a incercat nimeni pana acum (sau daca a incercat nu stiu eu) sa scrie rock pentru stilul muzical clasic asiatic care are in loc de 7 note doar 5.

  Reply
 4. jez

  nu stiu in ce masura se poate incadra strict la rock..
  oricum, tipu pare a fi o vedeta cu cateva piese interesante, iar clipurile sunt chiar pe masura.
  am mai descoperit si asta, care desi nu e la fel de tare e foarte “profesionista”, de la sound la clip

  Reply
 5. vorbaretu'

  e f frumoasa desi nu e chiar genul meu de rock; adica un pic mai german, deci mai industrial; am ascultat insa si cateva piese din genul meu, in limba chineza…efectul este incredibil!

  Reply
 6. Pingback: Adrian Ciubotaru: filosofie pe blog | FocusBlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *