Nu-mi plac amuzanții cu orice preț

3 Flares 3 Flares ×


Înțeleg că simțul umorului este o calitate apreciată pe piață, însă de la umor până la ridicol nu e decât un pas. Nimănui nu îi plac clovnii puși pe glume cu orice preț sau cei care la orice eveniment aduc replici haioase doar de dragul de a fi în centrul atenției.

Nici un mascul nu a dovedit că e alpha fiind amuzant!

Mă uit la înscrișii de pe blogjuan.ro și, deși nu îmi place ce văd, situația era totuși previzibilă. S-au înscris toți buluc la amuzanți de parcă a te arăta romantic echivalează cu a te molipsi de ciumă.

În plus, premiul de la categoria romantică este net superior. A merge la Paris nu se compară cu o banală excursie la Amsterdam. Cât de frumoasă ar fi capitala Olandei, Parisul este Paris. Acel loc de care auzi încă de când ești mic, acel oraș care trebuie vizitat cel puțin o dată în viață, acel colț de lume în care merită să îți duci iubita sau soția.

Ascultă o femeie spunând “Am fost la Paris” și o alta spunând “Am fost la Amsterdam” și vei înțelege diferența. Dincolo de mitul pe care și l-a creat de-a lungul secolelor, Parisul rămâne unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Aruncă o privire pe câteva poze și gândește-te că n-ai văzut decât 1%.

Mai sunt patru zile până la terminarea înscrierilor, iar pe 7 noiembrie vor fi aleși primii cinci bloggeri de la fiecare categorie. Uită-te pe numărul voturilor și gândește-te că ai destule șanse să prinzi finala pentru excursia la Paris.

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 3 Flares ×

2 thoughts on “Nu-mi plac amuzanții cu orice preț

  1. Pingback: Sunt romantic – Ovidiu Sîrb cu î din i

  2. Pingback: Vreau sa rad citind bloguri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *