Jolly is back

0 Flares 0 Flares ×

Jolly s-a intors: si-a lansat noul sau blog intr-o casuta noua si ne promite multe lucruri frumoase (pe naiba, sper ca blogul asta sa nu fie la fel de plictisitor ca primul). Scriu aceasta recenzie de la inaltimea traficului meu in urma rugamintilor lui fierbinti de a-i face reclama la blog.
Duminica am fost cu Jolly la piscina din nou. Alo, domnu’ cu blog, ce faceti acolo? Tineti-va! Am stat mai putin decat sambata pentru ca eram amundoi obositi si nemancati. Apoi am mers la el acasa (unde a venit si o prietena de-a lui, o roscata cu sanii mari) unde am gatit carne de porc, cartofi maturi, salata de humus. Totul fara bere, doar cu socata si Cola. Toate acestea fix inainte de finala pe care a castigat-o fix echipa cu care tineam amundoi. Doar roscata tinea cu Franta, insa din cauza sanilor ei, am iertat-o amundoi intr-un singur mod.
Viva Italia! pizza, macaroane, Rai Uno…
Deci, jolly s-a intors (ah, am mai spus asta o data)
 P.S.: Nu uita sa lasi o patura in curte:) 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Jolly is back

 1. Un om batran care a deschis poarta!

  Inlatura toti aburii cu care te ametesti copile: a-ti dori sa fii geniu este de inteles. Sa cauti nemurirea poate fi un scop in viata. Sa sfidezi in incercarea de a te face remarcat nu este un capat de tara, s-a mai vazut.

  Dar sa jignesti oameni care si-au deschis sufletul in fata ta, ti-au deschis usa, ti-au asternut masa si patul, ti-au intins mana… este de neiertat. Facultatile umaniste produc mai nou persoane care nu inteleg omenia?

  Dintr-un motiv sau altul am dat din cand in cand peste “scrierile” tale. Este trist ca in zbaterile tale intru devenire recurgi atat de des la modelul celor care circula prin lume si brusc isi deschid pardesiul ca sa-ti arate slitzul desfacut si ce s-o mai vedea pe acolo.

  Inainte de a afirma, indoieste-te… asta va arata ca gandesti Conform formulei: “Dubito ergo cogito…”

  Fii geniu copile, dar fi-n acelasi timp OM si DOMN. Foamea de regula ascute mintile. Sper ca nu ai fost la viata ta chiar atat de flamand incat tie sa ti se intunece.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *