Invitaţie la petrecerea Desperados sau cum am primit o șopârlă

0 Flares 0 Flares ×

geckoleopard
Petrecerile Desperados
sunt renumite pentru sălbăticia lor. Nebunia unei asemenea petreceri cuprinde, pe lângă căzi pline cu berea cu gust de tequila, graffiti, acrobații cu șerpi, șopârle și fachiri, muzică bună și tot felul de animatori.

Ştiam aceste lucruri din auzite, însă pentru a fi cu adevărat convins se pare că aveam nevoie de un motiv în plus. Și ce motiv!
Scriu rândurile acestea de la o mică distanță de o șopârlă gecko leopard cu care m-am pricopsit pentru că declarasem pe proprie răspundere că-mi plac petrecerile neconvenţionale.

Nu credeam ieri când aşteptam invitaţiile la petrecerea Desperados de pe 12 mai – începând cuora 21:30 la Hala Automatica de pe Calea Floreasca nr. 159, aşadar nu credeam că voi primi şi o şopârlă mică şi simpatică (click pe poza din articol) cu care încă încerc să găsesc o cale de socializare relaxată. Mă gândesc că atâta timp că nu va creşte la o dimensiune de 2 m, cred că mă pot împăca cu o şopârlă drept animal de casă.

Pe lângă sălbaticul asociat brandului Desperados, petrecerea are un line-up pe măsură: Şuie Paparude, Les Elephantes Bizzares şi Sistem.

Pentru că nu vreau să mă bucur doar eu de petrecere, ofer 10 invitații duble (e păcat să mergi singur la toată nebunia asta) în schimbul unor comentarii care să cuprindă cele mai nebune și îndrăznețe mesaje scrise pe un tricou. Gândește-te la un mesaj rebel pe care l-ai văzut sau pe care ți l-ai dori pe un tricou, lasă-l într-un comentariu și ne vedem la petrecere!

Termenul limită este 10 mai.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

19 thoughts on “Invitaţie la petrecerea Desperados sau cum am primit o șopârlă

 1. Gia

  Vreau si eu la petrecere! 🙂
  O sa port tricou cu:
  Boy, I want, want, want what you want, want, want
  Give it to me baby like boom, boom, boom
  :))

  Reply
 2. Diana

  Am un tricou acasa cu:
  “I’m bad with names, can I just call you DUMBASS instead”?

  Promit ca-l port la petrecere daca o sa castig. :))))

  Reply
 3. Pingback: Sa petrecem ca niste Desperados | Andra Zaharia

 4. Pingback: Aţi fost cuminţi? E timpul pentru ceva sălbatic!

 5. Pingback: Desperados, bere, tequilla si soparle Gecko

 6. Dragos

  sute de oameni ce asteptau afara sa intre insa nimeni nu spunea nimic daca se va mai intra sau nu iar dupa cateva ore de asteptare ne-am dat batuti.proasta organizare.am mers cateva sute de km sa ajung la aceasta petrecere si ghici ce,nu ne-au lasat sa intram chiar daca aveam invitatii.rusine

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *