E greu să scrii zilnic când ești în vacanță

0 Flares 0 Flares ×

E greu să scrii zilnic când ești în vacanță și nu ești focusat pe lucrurile care te nemulțumesc.

De când mi-am lansat provocarea, de pe 1 august, am fost aproape numai pe drumuri (munte, Deltă, Moldova) sau, mai bine spus, am stat acasă doar câteva zile.

Problema nu a fost să găsesc despre ce să scriu, cât mai ales să găsesc dispoziția necesară de a mă ocupa de subiectele avute în minte. În plus, am zeci de drafturi cu gânduri, schițe și începuturi de articole. Și totuși, deși nu mi-a lipsit în nicio zi conexiunea la net, nu am reușit să găsesc întotdeauna dispoziția de a face dreptate unui subiect tratat.

În seara aceasta, am revenit în București, iar de mâine, regăsindu-mi biroul după atâtea săptămâni, reintru în programul normal.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

3 thoughts on “E greu să scrii zilnic când ești în vacanță

 1. Rudolph Aspirant

  Pai daca e asa cum zici tu, (desi mai jos ai cam incercat sa dezminti), ca scrii doar cand ai (de) remarcat ceva neplacut, ar insemna ca sublimarea artistica prin scris ar insemna doar o “deplasare” a impulsurilor agresive. Si am impresia ca nu e, ca totusi, in afara impulsurilor agresive, mai exista si alea sexuale, si mai exista si instinctul de supravietuire, plus tot felul de adictii mai superficiale cerebral.

  De ce zic despre arta literaturii, zic deoarece eu am impresia ca majoritatea posturilor tale nu sunt de nivel opinie jurnalistica, ci mai mult incercari de brodari literare pe anumite teme cu care te intalnesti. (Nu ierarhizez valoric diferit aceste 2 feluri de acrieri mentionate, ci doar le clasific diferit.)

  Cine vrea sa studieze mai multe despre agresivitate, poate sa incerce sa se deplaseze personal aici:

  http://www.uclan.ac.uk/schools/psychology/research/aggression_research.php

  Uite ce frumos e acolo:

  http://www.youtube.com/watch?v=gtpNtQ5zPRI&feature=related

  Pauza de publicitate:

  http://www.youtube.com/watch?v=xjr87Tvvn1g

  http://www.youtube.com/watch?v=3N3lVltkPWk

  Reply
 2. Zoola

  Puterea de a scrie si, in general, de a face ceea ce si-a propus, se regaseste in fiecare om. Daca vointa si dorinta ta e mai presus decat ”motivele” pe care le vei intalni (si cu siguranta vor putea fi gasite multe), vei reusi sa faci ce ti-ai propus.

  Succes si sper sa iasa ceva de calitate! Sunt cu oki pe tine!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *