Daca viitorul e in mainile noastre, ar trebui sa ne spalam mai des pe maini

1 Flares 1 Flares ×

1.jpg
(spontan, trunchiat, egotist)

Aseara, emisiune cu Bobby si Andrei. Retrospectiva anului 2007 avand ca filtru “blogurile”. Am ajuns la o stare de suprasaturatie incat ma irita orice cuvant care contine radacina “blog”.
N-am ajuns la acea petrecere unde cinci tipe sa te intrebe mi-ai citit ultimul post, insa totusi.

Daca inainte eram o comunitate mica unita intr-un demers de socializare si legitimare, acum comunitatea s-a largit intr-atat incat se va suprapune natural peste comunitatea detinatorilor de e-mail-uri. Localismul pioneresc al inceputurilor se transforma incet intr-o diversitate generala care a devenit cool. Atat de cool incat au inceput imediat sa apara si imitatiile.

Ma bucura afluxul de energii noi in acest spatiu, insa in acelasi timp simt cum acest spatiu s-a provincializat. Daca toti ar gusta Aphrodite’s Child (mostra de 1:30 min), as avea probabil aceeasi impresie.

Lipsa proprie de entuziasm cu privire la blogosfera este strict subiectiva si poarta conditiile unei situatii personale. Multe din nemultumirile mele si luptele mele incet, dar iremediabil, isi muta centrul de greutate din spatiul expresiei virtuale in cel al subintelesului interior.

Daca viitorul e in mainile noastre, ar trebui sa ne spalam mai des pe maini.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

6 thoughts on “Daca viitorul e in mainile noastre, ar trebui sa ne spalam mai des pe maini

 1. jez

  da, nu mai e trendy, asa am simtit si eu cu chatul, messenger-ul etc.
  toplessul, de ce nu! cand faceam eu topless (cand era bunica fata) era o chestie revolutionara, un pionierat! 😉 acum comunitatea restransa a devenit o realitate. plaje intregi de sani ;-p apreciez mult fetele care poarta ambele piese ale costumului 😉

  Reply
 2. didlee

  da, si acum ca ne-am spalat pe maini de orice vina.. sa trecem mai departe.

  desigur, am acumulat destule puncte pana aici incat sa ne mai cumparam o viata, la nevoie.

  vroiam doar sa te salut. salut!

  Reply
 3. Adi

  Acum 5 minute a fost prima oara cand am citit interesat un blog…. si totodata si “prima activitate” in comunitatea aceasta … dar sincer prefer sa raman doar la comentarii si sa las adevarata munca de Blog celor care chiar au ceva de zis …. si sa nu uitam ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul …

  Reply
 4. Gabriela Savitsky

  ca Pillat din Pont… de ce crezi ca “provincializarea” poate avea conotatii negative?
  Eu, de exemplu, in exil autoimpus in provincie, am crezut multa vreme ca toti oamenii inteligenti din Romania au emigrat. Si am descoperit, pe bloguri, ca sunt aici, acasa. Doar ca neavand posibilitatea si spatiul exprimarii, s-au blocat sau baricadat in blogurile proprii. Mie personal imi place cum scrii si gandesti, chiar daca uneori esti ciufut. Nu te invit nicaieri si nici nu te intreb daca ai citit. Ma bucur ca esti aici si ai usa deschisa, putem intra si citi.

  Reply
 5. Adrian Ciubotaru Post author

  jez, da, din mici destabilizatori ajungem iremediabil mari perpetuatori

  didlee, pupici si tie:)

  Adi, sa nu uitam ca vom muri ca oameni, nu ca romani

  Gabriela, intr-adevar, mai exista material uman bun si-n tara, n-au plecat toti
  salutarile mele asemenea

  Reply
 6. Dojo

  Hi hi.. Aphrodite’S Child .. inainte de Demis Roussos sa se apuce de manele 😀

  Cred ca sunt prea putini cei care gusta Vangelis plus DR in varianta asta geniala. Sunt putini care cunosc aceste proiecte si care le adora. Partea buna este ca pana si unii bloggeri care asculta chestii “slabe” se intampla sa scrie bine 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *