Bărbaţi despre femei

0 Flares 0 Flares ×

Trei articole scrise la vibraţii diferite, articole scrise de trei bărbaţi despre femei. În cazul meu, este vorba despre articolul care apăruse în revista The One.

bdf

De la Los Angeles la Moscova, de la Bucuresti la Tokio, lumea este impanzita de scoli de seductie. Zilnic, in lumea multor barbati se tin seminarii platite cu bani grei, cursuri de seductie in cluburi, sesiuni de agatat filmate cu camera ascunsa – care apoi sunt analizate in grup.

Citeşte întreg articolul scris de Adrian Ciubotaru

O vazusem abia de doua ori in viata. Eram din lumi diferite, din orase diferite, din vieti neasemanatoare. I-am scris intr-o doara dupa prima intalnire. Nu mi-a raspuns, dar, cand ne-am revazut, m-a intrebat: “De ce nu-mi mai scrii”. Asa a inceput…

Citeşte întreg articolul scris de Dragoş Bucurenci

When routines bites hard and ambitions are low…spunea I-pod-ul, iar eu, agatat de bara mea din metrou, incepusem sa ingin oarecum plictisit…and the resentment rides high and but emotions won’t grow…

Citeşte întreg articolul scris de Mariu Chivu

Cum vi se par textele?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Bărbaţi despre femei

 1. Cristina

  O glorificare, o idealizare si un parfum, surprinse sentimentele precum un val, foarte placut, multumesc precum un vis!

  Reply
 2. Micawber

  Ce pot sa zic… pacat ca ati ajuns sa coborati asa de jos stacheta blogului, cu textisoare de prin The One.

  De fapt nu asta conteaza , dupa cum nu conteaza nici cine-s autorii (altfel, oameni ‘de bine’, ca sa folosesc o sintagma deja odioasa), ci ca e vorba de scrieri banale, care nu depasesc nivelul ocazionalului banal.

  Reply
 3. Adrian Ciubotaru Post author

  Micawber, mă bucură faptul că stacheta blogului era ridicată atât de sus. Mă întristează faptul că deşi era ridicată atât de sus prin munca susţinută aici de-a lungul anilor, a fost nevoie de un text apărut în The One pentru a spulbera totul.

  Reply
 4. Micawber

  Acum deh, depinde cum o luati, n-o sa vi se prabuseasca dvs. prestigiul de blogarisitor pentru ca ati pus o postare mai mondena, asa, mai subtirica. La urma urmei, mai doarme si muza bloguitorului. A mea sforaie, de altfel, foarte des. Important e sa nu dormim si noi tot timpul si sa fim vigilenti, caci dusmanul de clasa (i. e. scaderea calitatii) vegheaza 🙂

  Reply
 5. jane

  eu am fost incantata cand te-am regasit printre paginile revistei. ma bucur pentru aparitie, textul m-a facu sa zambesc. felicitari!

  plus ca ideea colaborarii cu oameni din online pentru promovarea parfumului este remarcabila (pt piata din Romania).

  inca o data, felicitari, Adrian!

  Reply
 6. Simon

  Woman is overrated now-days!
  Intotdeauna barbatul a idealizat femeia, dar ultimul secol a inregistrat un adevarat puseu de “preamarire”, justificat poate doar ca si compensatie pentru nedreptatile la care a fost supusa atatea sute de ani (dpdv al statutului, nu ca si perceptie afectiva din partea barbatului).

  Cu toate ca subiectul “divinizarii” femeii moderne imi repugna (ca si in general orice Iluzie vanduta ca “etnobotanica”), cu toate astea pot spune ca imi place stilul in care este scrisa si te felicit pentru articolul publicat.

  PS: Iti doresc viata lunga in presa scrisa… ca sa poti publica si ceea ce “vrei”, nu numai ceea ce “se cere”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.