Acum doi ani

0 Flares 0 Flares ×

Acum doi ani Alex s-a mutat pentru doua saptamani in camera la mine (uneori cand nu gasea un pat liber, dormea si-n patul meu). Uneori mergeam in camin la Andra si iesem pe iarba in fata caminului si stateam de vorba. Eram inconjurati de cea mai frumoasa primavara pe care ti-o poate oferi Iasul.
Acum doi ani lucram in Pacurari si stateam la camin in Bularga. Colegi erau cativa baieti de la ISE, anul intai ce au suportat un an intreg un tip (adica eu) ce citea uneori nopti intregi la masa cu veioza).
Acum doi ani eram despartit (temporar, aveam sa aflu mai tarziu) de una din cele mai minunate fiinte cunoscute in viata mea.
Acum doi ani ieseam cu Lorenzo (cel mai bun prieten) si cu Diana (viitoarea lui sotie). Existau dimineti cand (dupa ce lucram amundoi toate noaptea) ne vedeam la el acasa pentru a bea ceva, a asculta muzica si uneori a adormi pe aceeasi canapea.
  
Acum patru, la o petrecere organizata de mine am izbucnit in plans (poveste lunga) si Lorenzo (desi ne stiam de cateva saptamani) a fost singurul ce m-a luat in brate izbucnind in plans si el.

Acum doi ani mergeam la Nicoleta in camin si jucam whist pana tarziu, mancand floricele si notandu-ne pe tabel dupa numele oraselor de unde provenim. Tandarei, Botosani, Moinesti, Barlad etc.
Acum doi ani puneam cu Tony filozofie.ro la cale. Organizam concursuri de filozofie pe net si cumparam carti drept premii. Tony inca nu era casatorit si pierdea cam mult timp pentru un avocat-filozof jucand counter strike in sala din spatele Romtelecomului de pe Lapusneanu.
Acum doi ani cumparam carti la 10.000 de la reducerile de primavara din anticariatele de pe Lapusneanu.
Acum doi ani am ratat (incurcand-o erotic) o frumoasa prietenie cu Diana, o fascinanta fata ar carui gest de a fuma pe strada nu o faceam deloc vulgara.
Acum doi ani am mers cu Alex (un minunat coleg de facultate) in Cluj pentru a ne interesa de conditiile de master la filozofie. A fost o saga in care doi moldoveni geniali si mistocari au intalnit un Cluj prea occidental si cu prea putine fete frumoase pentru gustul lor.
Acum doi ani de zile mergeam in Belfast (unde cunoasteam chelneritele) cu Lorenzo, John si toata gasca. Mergeam in Ethos sau Boema cu Alex, Gim, Cosmin (colegi de facultate) si toata gasca. Mergeam in Family Pizza pe Copou cu Nicoleta, Andra, Lorenzo si toata gasca.
Acum doi ani mergeam des in Gradina Botanica; nu dau nume, insa faceam multe prostii pe acolo.
Acum doi ani nimeni (nici macar eu insumi) n-ar fi crezut ca peste un an ma voi muta in Bucuresti.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Acum doi ani

  1. Alina Augustin

    Acum doi ani….era…exact….vor mai fi doi ani cand vei spune “acum doi ani”….si cazi…si zbori…si fericire….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *