Vă mulțumesc pentru 2010!

0 Flares 0 Flares ×

multumesc
Poza care ilustrează acest blog a fost făcută în martie la primul meci de rubgy la care am participat și simbolizează pentru mine atitudinea în fața multor situații pe care mi-am propus-o pentru anul 2010.

Am fost și sunt convins că lucrurile se întâmplă în jurul atitudinii pe care reușesc să o susțin indiferent de orice risc. Această atitudine este strâns legată de prietenii care au fost alături, de oamenii pe care i-am cunoscut și cei alături de care am lucrat.

Am multe motive de mulțumire și recunoștință, cu atât mai mult cu cât în 2010 am experimentat, am improvizat și m-am dat peste cap mai mult ca altădată. Mi-am urmat idei, punând la încercare răbdări, iar pentru acest lucru nu pot fi decât recunoscător.

În anul care tocmai se încheie mi-am depășit inhibiția de a scrie articole plătite pe blog, iar între timp am ajuns să mă pot întreține prin acest mecanism care îmi oferă timpul și liniștea să mă dedic lecturilor, filmelor, prietenilor și proiectelor în care cred.
Pentru aceste lucruri mulțumesc atât cititorilor acestui blog, prietenilor de pe Facebook și celor de pe twitter, cât și agențiilor – de PR și de publicitate – cu care am colaborat în nenumărate campanii și proiecte online.

Am purtat în spate – alături de o echipă pasionată – unul dintre cele mai ample proiecte promovate în mediul online: Lecturi Urbane. 2010 a fost anul în care povestea Lecturi Urbane s-a extins de la un singur oraș la peste 30 de orașe (hartă), iar procesul e abia la început, mai este mult de muncă în anul viitor.

Am cunoscut oameni extraordinari, am participicat la proiecte frumoase, am vorbit la diverse evenimente, am călătorit mai mult ca în alți ani, am căzut, am căpătat îndrăzneala de a greși, m-am ridicat și nu de puține ori am simțit cât sunt de norocos, iar pentru aceste lucruri nu pot decât să fiu recunoscător.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

7 thoughts on “Vă mulțumesc pentru 2010!

 1. hAnN18Al

  Imi place proiectul “Lecturi Urbane”. Va doresc multa sanatate tie si echipei implicate in aceasta activitate si sper sa aveti si in 2011 atitudinea sugerata de poza din header-ul blogului 🙂

  La multi ani!

  Reply
 2. un ohm

  Sa-ti aduca noul an cat mai multe clipe frumoase si constructive si multa sanatate ca sa-ti poti duce pana la capat proiectele . Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc, tot la Lecturi 🙂 O seara buna!

  Reply
 3. Alexandra

  Si eu sunt bucuroasa ca in anul 2010 ti-am descoperit blogul si ideile tale frumoase.
  Iti doresc ca in 2011 sa fii la fel inspirat si increzator in ideile tale si sa ai alaturi oameni la fel de frumosi la suflet ca cei din 2010!
  Iti doresc sa fii si sanatos pentru a putea sa-ti indeplinesti toate visele si te bucuri de tot ce vei realiza.

  LA MULTI ANI!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *