Unde sunt servețelele de altădată?

0 Flares 0 Flares ×

Când cumperi de la majoritatea patiseriilor din metroul bucureștean nu-ți oferă servețele decât dacă tu însuți le ceri. În ultimele zile, pe drumuri fiind, am fost nevoit să mă aprovizionez de câteva ori de la asemenea patiserii.

Mirarea mea nu a fost că nu se oferă servețele (produsele îți sunt oferite în pungi mici), ci că majoritatea oamenilor nu le cer. Asemenea unități comerciale sunt obligate prin anumite rigori ce țin de igienă să posede asemenea instrumente – servețelele. Îmi imaginez totuși – pe vremuri de criză – cum anumite costuri sunt reduse fix în zona unde nu există motivație prea mare (igiena).

Eu cer servețele, însă dorința mea este de fiecare dată întâmpinată cu răceală, de parcă vânzătoarea mi-ar spune tu ești mai isteț decât ceilalți sau cum?.

Unde au dispărut servețelele – despre batiste nu mai îndrăznesc să spun nimic – de altădată?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

7 thoughts on “Unde sunt servețelele de altădată?

 1. Florin

  Vrei sa spui, batistele alea textile care paraie cand le desfaci dupa cateva utilizari?
  Nu mersi… in Cehia sunt inca foarte populare si e destul de disturbing sa vezi cate-o domnisoara scotand un ghemotoc textil si sufland cat o tin plamanii…

  Reply
 2. Clarisa

  Mama unui amic colecționează de mult timp șervețele, iar el le-a fotografiat și le pus pe Facebook (am completat cu adresa albumului). Nu știu dacă sunt private, sper că nu, fiindcă sunt foarte faine, a mon avis.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.