Un mic pas pentru visul lui Andrei

19 Flares 19 Flares ×

Sperantele_2010-1-1
Andrei are 14 ani, studiază cornul de doi ani, are un talent înnăscut în muzică (cornul este un instrument destul de complex) şi, deşi nu se bucură de o situație strălucită, este norocos din două motive:

1. Deşi provine dintr-o familie modestă (mama este psiho-pedagog, iar tatăl s-a angajat recent ca vânzător de ziare, iar împreună sunt trei frați şi locuiesc toţi într-o singură cameră), cei apropiaţi îl susţin atât cât pot în visul său îndrăzneţ de a urma o carieră muzicală.

2. Andrei a fost unul din acei copii – talentați, dar cu o situație materială dificilă – aleşi să fie sprijiniţi de campania BCR Speranţe pentru ca povestea sa să fie cunoscută de cât mai mulți. Familia, deși îi este aproape, nu îi poate susține toate costurile lecţiilor de muzică pe care le urmează și tot ce înseamnă competiţiile muzicale și turnee la care Andrei participă.

Am ales să îl susțin pe Andrei în campania BCR Speranțe și vă invit – cu recunoștința implicită – și pe voi să-mi fiți alături pentru că știu că asemenea șanse se ivesc o dată în viață și pentru că niciodată nu este prea târziu sau prea devreme să începi să lucrezi pentru împlinirea visului tău propriu.

Odată ce afli de visul unui om frumos, cu greu mai poți rămâne indiferent și de aceea vă invit să-i urmărim magia pe care Andrei o poate face atunci când se simte cel mai bine, cântând la instrumentul său preferat:

Susţinerea cauzei copiilor din campania BCR Speranţe se va realiza prin donaţii în contul Salvaţi Copiii România, partener al BCR în acest proiect.

Contul pentru lei: RO18RNCB0071011434790048
Contul pentru euro este: RO51RNCB0071011434790036

Vă invit la Gala BCR Speranţe luni, 19:00 – 20:30, la Sala Radio, strada General Berthelot. Am cinci invitaţii pentru cei care doresc să sprijine şi să cunoască nişte copii extraprdinari.

Povestea BCR Speranțe pe Facebook, Youtube.

19 Flares Twitter 0 Facebook 19 19 Flares ×

2 thoughts on “Un mic pas pentru visul lui Andrei

  1. Pingback: Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » am adoptat o fetita si va propun un deal:)

  2. Pingback: Clasic e Fantastic | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *