Un corp neglijat se răzbună pe suflet

34 Flares 34 Flares ×

“Am făcut yoga, am fost la sală în adolescenţă, îmi place să înot şi să dorm puţin. Încerc să fiu atent la ceea ce aşez în mine însumi după ideea Dacă neglijezi corpul, el se va răzbuna pe suflet”

rockfitness
Mai sus este o parte din motivația mea de a participa la campaniaStai Sănătos pe Net inițiată de PacientBun.ro şi DoctorBun.ro, împreună cu partenerii Superfit, Rock Fitness Club şi Gerlinea și care se va derula în perioada 17 ianuarie – 17 februarie.

O altă parte a motivației mele o constă în hotărârea pentru acest an de a fi mai harnic în grija pentru sănătatea mea, grija care cuprinde atât lipsa tutunului, atenție la nutriție și mișcare, iar propunerile acestei campanii vin ca o mănușă în întâmpinarea deciziilor proprii pentru anul în curs.

În această campanie mai sunt implicați Cristina Bazavan, Anca Bundaru, Iulia, Alexandru Negrea și vom urma împreună un traseu care implică mersul la nutriţionist şi la sală (timp de trei luni!). Vom primi o dietă personalizată şi un program de antrenament şi vom scrie despre experienţa şi rezultatele obţinute pe blogurile personale, Facebook şi Twitter.

Știu că nu va fi ușor, însă abia aștept să mă țin de program și să povestesc toată experiența.

Poza via Alexandru Negrea

34 Flares Twitter 0 Facebook 34 34 Flares ×

5 thoughts on “Un corp neglijat se răzbună pe suflet

 1. Pinocchio

  O întrebare de principiu — am mai discutat-o și prin alte părți, dar se potrivește și în contextul de față:

  Ce părere ai, Adrian, și ce părere aveți cu toții, de principiul: “E treaba mea dacă nu vreau să trăiesc sănătos (de ex. fumez), o fac pe banii mei și pe sănătatea mea”?

  În altă ordine de idei: Bravo. Și eu am început să merg la antrenamente de fitness prin noiembrie, și simt deja diferența. (Și domnu’ Inginer o simte — la mine; că el n-a reușit încă să se mobilizeze…) Îmi scriu din cînd în cînd observațiile pe blog, în sertarul “Moș Pinocchio face sport”, dar ups, mă tem că ele nu sînt tocmai tipice… (hihihihi…) Vreau să mă duc foarte curînd și la nutriționist, dar îmi trebuie mai întîi o hemogramă proaspătă.

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  Pinocchio, binele cu de-a sila n-a avut rezutate bune niciunde.

  Am gantere acasa, m-am gândit să-mi cumpăr un banc multifuncțional, am mai fost la sală din când în când, însă nu prea m-am mobilizat în mod constant.

  Cand am primit ieri fișa de la nutriționist, mi-am spus că-mi va lua 2-3 ore să o completez:)

  Reply
 3. Zina

  Mda.După cum i-am scris şi lui Alex Negrea, mai aşteptăm până apare programul de întreţinere “pentru acasă”. Nu putem chiar toţi să mergem la sală şi după pastile şi diete…Şi oricum, parcă trebuie ceva ce poţi face zilnic, cu investiţie minimă şi efort moderat şi susţinut, nu în campanie.
  Nu suntem în asemena relaţii încât să îţi fi trecut numele la sfarşitul articolului meu, dar m-ar interesa cu adevărat ce ai scrie ca răspuns la leapşa de aici:
  http://www.lecturirecenzate.ro/2011/01/19/lecturile-in-blogosfera/

  Reply
 4. Pingback: iYli | Stai sanatos pe net

 5. Pingback: O zi fără fructe (votează portocala!) este o zi pierdută | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *