13 thoughts on “Strazi

 1. Sasha

  “violata cu o bestialitate demna de o cauza mai buna”…ia baga cauze mai bune ale bestialitatii, ca altfel, m-ai dezamagit de data asta.

  Reply
 2. artistu

  Auzi alea cu “futem” si “masturbat” sunt reale sau ai luat tu sablonul si te-ai jucat in Photoshop ?
  Iar daca sunt reale si au trecut si prin fata primarelui sectorului 3 si mai apoi aprobate, chiar imi schimb parerea despre dumnealui, desi sectorul 3 e cel mai curatel sector al capitalei !
  😉

  Reply
 3. adi_ocs

  Mi se pare un post gratuit. Campania Apa Nova (nu, nu sunt reale inscriptiile, sunt doar rodul ”imaginatiei” lui Adrian) este chiar dragutza si are un scop nobil. Dincolo de erori conceptuale de genul celor semnalate de Andressa si Monsoux, postul asta respira acel gen de rebeliune nejustificata pe care nu o pot compara decat cu spiritul anti-globalizare al unor tineri suparati pe viata. Altfel, citesc cu placere blogul tau, sper sa iti revii

  Reply
 4. lamaie

  nun contest dragalasenia ideii celor de la apa nova,cu toate astea.,multe sunt la fel de nimerite ca si cele de aici: care au avantajul celputin de a reprezenta amintiri reale, cel putin cea la care m-am gandit eu 😀

  Reply
 5. Adrian Ciubotaru Post author

  artistu, nu sunt reale

  adi_ocs, mie mi s-a parut nostim. Au fost erori gramaticale si de intelegere, deloc concepuale. Nu sunt suparat pe viata si de 27 de ani imi tot revin:)

  tuvia, Mimi’s yesterday’s news

  lamaie, sper c-ati schimbat strada si nu v-a mai prins nimeni ;))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *