Se zvoneste ca circula zvonuri

0 Flares 0 Flares ×

In acest post voi fi ca… catelusa lui Adrian Paunescu: voi rupe tacerea. Nu voi recita imnul Romaniei, ci voi spune lucrurilor pe nume, pe numele celorlalti fellow bloggeri. Secrete jenante, povestiti din culise, de pe scena si din w.c.-urile de langa scena (totdeauna langa scena sunt amplasate w.c.-uri, de aici imaginea in mentalul colectiv ca cine-i pe scena, este cu necesitate compromis). Astfel, dati drumul la leu prin curte sa incepem intr-o nota de suspans. La leu sau la orice animal din clasa sa, mai infricosator cand e dezlegat…

Alex a sunat anul trecut din Vama ca sa intrebe ce trafic are blogul lui (probleme existentiale pe litoral)

– se povesteste cum Bobby a batut un blogger anul trecut din cauza unei critici procedurale pe care acesta i-o adusese (in caz de va mirati de ce nu-l critica nimeni pe Bobby pe bloguri).

– se zvoneste ca Andrei Rosca isi manipuleaza subliminal cititorii blogului sau prin noul header cu piese de sah (vrea sa ofere o imagine de om echilibrat, rational si serios – reliable). In vechiul header erau mai putine piese de sah si suntem convinsi ca in cel viitor vom vedea poza unui camion ce transporta piese de sah. Pe cei care-l cunosc, ii bombardeaza subliminal cu perechea de ochelari cu rame groase. Astfel, nu crede in brainstorming, insa nu ezita sa foloseasca mesajele subliminale pentru a-si creste brandul personal.

– umbla vorba ca Darius are camasi putine. A fost observat purtand aceeasi camasa intr-un filmulet recent, cu aceeasi camasa s-a prezentat la BRT Cluj si cu exact fix pe-aproape aceeasi camasa a venit si la “intalnirea Darius” din Bucuresti (cand si-a luat premiul la concursul ala de care n-a auzit nimeni, vorba lui Vis Urat).

– la BRT Cluj, Catalin a inchis (cu o cruzime inimaginabila) usa liftului in fata unui grup de persoane ce tocmai doreau sa intre in lift. Pentru un asemenea gest, in Japonia ti se rupea mana cu care ai apasat acel blestemat buton!

– dupa dezbaterea dintre politicieni si bloggeri, se pare ca Adrian Nastase i-a propus lui Cristian Greger sa fie consilier de imagine la TSD. Acesta ar fi spus ca se mai gandeste. Probabil ca prima propunere catre tineretul social-democrat ar fi sa-si faca bloguri, nu-i asa?

– se pare ca Mihai (il stiti, e tipul ce se ascunde – cand doarme – dupa fusta lui Gogu Kaizer) urmeaza sa-si lanseze in cadrul unei petreceri private cea de-a patra personalitate.

– azi noapte o echipa de cercetatori britanici a observat ca exista in Romania cel putin 200 de sate cu potentiali bloggeri ce pot fi cooptati in familia voce.ro (mai greu va fi cu organizatul sindrofiilor in fiecare camin cultural)

– se spune mai mult sau mai putin in caterincăCostin are darul premonitiei: a prevazut cu o zi inaintea buletinelor de stiri ca nu va participa la dezbaterea dintre bloggeri si scriitori. Data viitoare il invitam sa participe la intalnirile cu bloggeri ce-au avut loc in trecut si-i uram sa rateze ultima promotie la scootere, trotinete si carucioare cu rulmenti (in genere, pentru cei care nu s-au prins, este vorba despre orice vechicul la care nu trebuie sa schimbi viteze).

– in premiera, imi revendic dreptul sa anunt inaintea celor de la Radio Trinitas, ca nihasa (da, cel cu nume de cal) urmeaza sa se casatoreasca cu o lesbiana metrosexuala, mama a doi copii de la tara.

Radu a indraznit sa spuna ca, citez din memoria celor de fata atunci, Marea Britanie nu este decat un apendice secularizat la un videoclip cu Oasis, in fine… de ce nu mai stati la bere?

Disclamer: Acest post este recomandat a fi citit la temperatura camerei.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

16 thoughts on “Se zvoneste ca circula zvonuri

 1. Darius

  Vez’ ruşâne?! Arunci, că ştii că nime’ nu verifică. SCÂRBĂ! Numa’ vara asta mi-am luat din second vreo 5 cămăşi. 😀 Pe care le port alternativ, că mi-i lene să le spăl.

  Da’ despre toţi ceilalţi am şi eu confirmări că-s numai adevăruri.

  Am şi una în plus: Am înţeles că filozofia.ro nu pre’ prinde la public şi Adi “de Vito” Ciubotaru pune link-uri la bloagări, să-i vină trafic din ping-back-uri. 😀

  Reply
 2. Costin

  LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL pentru 6 si…
  LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL pentru carucioarele cu rulmenti! Ma impingi tu? 😛

  Reply
 3. Adrian Ciubotaru Post author

  Darius, viitorul va fi al celor ce verifica, caci sfarsitul lumii nu va fi anuntat prin ping-back-uri 🙂

  Costin, te imping cu adoarea cu care Liiceanu dansa in Germania 🙂

  radu, chiar mi-a scapat Gramo-boy, cum mi-a scapat si Andressa

  mihnea, trebuia sa-i lasi un mesaj in privat, se zvoneste ca-i suparacioasa loaza asta mica de Cluj :))

  Reply
 4. didlee

  doamne, cu cata frica am citit insemnarea asta, mi-era ca spui in gura mare cat mi s-au lasat sanii :)))))
  noroc ca nu fac parte din categoria “un bloger ca un slagar”, de aia cred ca am scapat.
  sa vina si partea a doua! prin iarna, asa. 😀

  Reply
 5. Adrian Ciubotaru Post author

  Darius, poti sa ma dai in vileag, doar sa nu te apuci sa zici ca acest post a fost o idee buna, insa pusa in practica de niste prosti 🙂

  didlee, umbla o vorba cu parfum de trup de diva cum ca sanii tai vor ajunge curand in raza mea de preocupari culturale 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *